PEUTERTUIN M. BOODSCHAP

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • PEUTERTUIN M. BOODSCHAP
Private companiesEating and Drinking Places • PEUTERTUIN M. BOODSCHAP

Contactgegevens PEUTERTUIN M. BOODSCHAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUTERTUIN M. BOODSCHAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUTERTUIN M. BOODSCHAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PERUSTRAAT 2; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35410604 (+32-35410604) 35410604 (+32-35410604)

Fax (fax): +32 (61) 694-92-44 +32 (61) 694-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUTERTUIN M. BOODSCHAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUTERTUIN M. BOODSCHAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUTERTUIN M. BOODSCHAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUTERTUIN M. BOODSCHAP
Products information PEUTERTUIN M. BOODSCHAP

BTW identificatienummer (tax): BE09618774414
Ondernemingsnummer: 7672821044
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUTERTUIN M. BOODSCHAP
(Get full report from official database of BE for PEUTERTUIN M. BOODSCHAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUTERTUIN M. BOODSCHAP
Addition kinds of activities for PEUTERTUIN M. BOODSCHAP

555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
41199901. Luchtpaden, behalve amusement of schilderachtig | Aerial tramways, except amusement or scenic
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
89990600. Lezingendiensten | Lecturing services

Werken bij PEUTERTUIN M. BOODSCHAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUTERTUIN M. BOODSCHAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van PEUTERTUIN M. BOODSCHAP in sociale netwerken
Look for responds of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. Laat een reactie achter voor PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. PEUTERTUIN M. BOODSCHAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. Leave a respond for PEUTERTUIN M. BOODSCHAP. PEUTERTUIN M. BOODSCHAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUTERTUIN M. BOODSCHAP op de google maps. Adres en contacten PEUTERTUIN M. BOODSCHAP
Location of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP on the google maps. Address and contacts of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUTERTUIN M. BOODSCHAP PEUTERTUIN M. BOODSCHAP: Caponio M | Vema Projects BVBA | CRISPIJN | EDDY VERHELST | LOUIS DESTOQUAY

Other related companies as PEUTERTUIN M. BOODSCHAP: Caponio M | Vema Projects BVBA | CRISPIJN | EDDY VERHELST | LOUIS DESTOQUAY

PEUTERTUIN M. BOODSCHAP is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618774414. Het bedrijf PEUTERTUIN M. BOODSCHAP bevindt zich op het adres: PERUSTRAAT 2; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
De hoofdactiviteit van PEUTERTUIN M. BOODSCHAP is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUTERTUIN M. BOODSCHAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, openstaande posities, locatie van PEUTERTUIN M. BOODSCHAP op de kaart.

PEUTERTUIN M. BOODSCHAP is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, company assigned to the tax number BE09618774414. The company PEUTERTUIN M. BOODSCHAP is located at the address: PERUSTRAAT 2; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
The main activity of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP is not available. You also can look at reviews of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, open positions, location of PEUTERTUIN M. BOODSCHAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUTERTUIN M. BOODSCHAP, employees, financial statistics.