LOUIS DESTOQUAY

Contactgegevens LOUIS DESTOQUAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS DESTOQUAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS DESTOQUAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WAVRE 17; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511681 (+32-19511681) 19511681 (+32-19511681)

Fax (fax): +32 (53) 199-24-45 +32 (53) 199-24-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS DESTOQUAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS DESTOQUAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS DESTOQUAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS DESTOQUAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS DESTOQUAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS DESTOQUAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS DESTOQUAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS DESTOQUAY
Products information LOUIS DESTOQUAY

BTW identificatienummer (tax): BE01169738769
Ondernemingsnummer: 8335845947
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LOUIS DESTOQUAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS DESTOQUAY
(Get full report from official database of BE for LOUIS DESTOQUAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS DESTOQUAY
Addition kinds of activities for LOUIS DESTOQUAY

2431. Millwork | Millwork
202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
507499. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
24490302. Kipkoepels (kratten), hout: draadbinding | Chicken coops (crates), wood: wirebound
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
51999905. Bezem, moer, en verf handgrepen | Broom, mop, and paint handles
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises

Werken bij LOUIS DESTOQUAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS DESTOQUAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS DESTOQUAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS DESTOQUAY. Looking for open vacancies in other companies

 • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

 • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

 • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

 • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

 • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

 • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

 • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van LOUIS DESTOQUAY in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS DESTOQUAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS DESTOQUAY. Laat een reactie achter voor LOUIS DESTOQUAY. LOUIS DESTOQUAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS DESTOQUAY. Leave a respond for LOUIS DESTOQUAY. LOUIS DESTOQUAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS DESTOQUAY op de google maps. Adres en contacten LOUIS DESTOQUAY
Location of LOUIS DESTOQUAY on the google maps. Address and contacts of LOUIS DESTOQUAY

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS DESTOQUAY LOUIS DESTOQUAY: GEERT GRAUWET | JEAN-PAUL HOGGE | APT CAR SERVICES | JACQUES PORSON | Frituur Fabienne

Other related companies as LOUIS DESTOQUAY: GEERT GRAUWET | JEAN-PAUL HOGGE | APT CAR SERVICES | JACQUES PORSON | Frituur Fabienne

LOUIS DESTOQUAY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS DESTOQUAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01169738769. Het bedrijf LOUIS DESTOQUAY bevindt zich op het adres: RUE DE WAVRE 17; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LOUIS DESTOQUAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS DESTOQUAY is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS DESTOQUAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS DESTOQUAY, openstaande posities, locatie van LOUIS DESTOQUAY op de kaart.

LOUIS DESTOQUAY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS DESTOQUAY, company assigned to the tax number BE01169738769. The company LOUIS DESTOQUAY is located at the address: RUE DE WAVRE 17; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LOUIS DESTOQUAY were not found.
The main activity of LOUIS DESTOQUAY is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS DESTOQUAY is not available. You also can look at reviews of LOUIS DESTOQUAY, open positions, location of LOUIS DESTOQUAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS DESTOQUAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS DESTOQUAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS DESTOQUAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS DESTOQUAY, employees, financial statistics.