PEUTERTUIN DULLE GRIETJES

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • PEUTERTUIN DULLE GRIETJES
Private companiesOil and Gas Extraction • PEUTERTUIN DULLE GRIETJES

Contactgegevens PEUTERTUIN DULLE GRIETJES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUTERTUIN DULLE GRIETJES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUTERTUIN DULLE GRIETJES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONDERSTRAAT 19BA; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92257007 (+32-92257007) 92257007 (+32-92257007)

Fax (fax): +32 (59) 354-32-56 +32 (59) 354-32-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUTERTUIN DULLE GRIETJES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUTERTUIN DULLE GRIETJES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUTERTUIN DULLE GRIETJES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUTERTUIN DULLE GRIETJES
Products information PEUTERTUIN DULLE GRIETJES

BTW identificatienummer (tax): BE08259490966
Ondernemingsnummer: 4893005371
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUTERTUIN DULLE GRIETJES
(Get full report from official database of BE for PEUTERTUIN DULLE GRIETJES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUTERTUIN DULLE GRIETJES
Addition kinds of activities for PEUTERTUIN DULLE GRIETJES

3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
50939905. Olie, afval | Oil, waste
70110402. Motor Inn | Motor inn
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee

Werken bij PEUTERTUIN DULLE GRIETJES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUTERTUIN DULLE GRIETJES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van PEUTERTUIN DULLE GRIETJES in sociale netwerken
Look for responds of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. Laat een reactie achter voor PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. PEUTERTUIN DULLE GRIETJES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. Leave a respond for PEUTERTUIN DULLE GRIETJES. PEUTERTUIN DULLE GRIETJES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUTERTUIN DULLE GRIETJES op de google maps. Adres en contacten PEUTERTUIN DULLE GRIETJES
Location of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES on the google maps. Address and contacts of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUTERTUIN DULLE GRIETJES PEUTERTUIN DULLE GRIETJES: JOHNNY VANDENSAVEL | MARTINE ROOSENS | FRANCOIS HENRIOUL | K. CASTERMANS | POSTOMAT WATERLOO

Other related companies as PEUTERTUIN DULLE GRIETJES: JOHNNY VANDENSAVEL | MARTINE ROOSENS | FRANCOIS HENRIOUL | K. CASTERMANS | POSTOMAT WATERLOO

PEUTERTUIN DULLE GRIETJES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08259490966. Het bedrijf PEUTERTUIN DULLE GRIETJES bevindt zich op het adres: ONDERSTRAAT 19BA; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
De hoofdactiviteit van PEUTERTUIN DULLE GRIETJES is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUTERTUIN DULLE GRIETJES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, openstaande posities, locatie van PEUTERTUIN DULLE GRIETJES op de kaart.

PEUTERTUIN DULLE GRIETJES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, company assigned to the tax number BE08259490966. The company PEUTERTUIN DULLE GRIETJES is located at the address: ONDERSTRAAT 19BA; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
The main activity of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES is not available. You also can look at reviews of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, open positions, location of PEUTERTUIN DULLE GRIETJES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUTERTUIN DULLE GRIETJES, employees, financial statistics.