FLFINCIOEN BVBA

Contactgegevens FLFINCIOEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFINCIOEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFINCIOEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smedenstr. 86 8300 Knokke-Heist - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-62-17-00 32-50-62-17-00

Fax (fax): 32-50-62-18-00 32-50-62-18-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFINCIOEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFINCIOEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFINCIOEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFINCIOEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFINCIOEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFINCIOEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFINCIOEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFINCIOEN BVBA
Products information FLFINCIOEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03306579589
Ondernemingsnummer: 4500518798
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLFINCIOEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFINCIOEN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLFINCIOEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFINCIOEN BVBA
Addition kinds of activities for FLFINCIOEN BVBA

809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
75490300. Sleepdiensten | Towing services
96510200. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency

Werken bij FLFINCIOEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFINCIOEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFINCIOEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFINCIOEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

Zoek naar antwoorden van FLFINCIOEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLFINCIOEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFINCIOEN BVBA. Laat een reactie achter voor FLFINCIOEN BVBA. FLFINCIOEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFINCIOEN BVBA. Leave a respond for FLFINCIOEN BVBA. FLFINCIOEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFINCIOEN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLFINCIOEN BVBA
Location of FLFINCIOEN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLFINCIOEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFINCIOEN BVBA FLFINCIOEN BVBA: MUTUALIT? CHR?TIENNE | Style In | De Musketiers Wijnimport | TREND-RENT | HUIS JEANNE

Other related companies as FLFINCIOEN BVBA: MUTUALIT? CHR?TIENNE | Style In | De Musketiers Wijnimport | TREND-RENT | HUIS JEANNE

FLFINCIOEN BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFINCIOEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03306579589. Het bedrijf FLFINCIOEN BVBA bevindt zich op het adres: Smedenstr. 86 8300 Knokke-Heist - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLFINCIOEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFINCIOEN BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFINCIOEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFINCIOEN BVBA, openstaande posities, locatie van FLFINCIOEN BVBA op de kaart.

FLFINCIOEN BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFINCIOEN BVBA, company assigned to the tax number BE03306579589. The company FLFINCIOEN BVBA is located at the address: Smedenstr. 86 8300 Knokke-Heist - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLFINCIOEN BVBA were not found.
The main activity of FLFINCIOEN BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFINCIOEN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLFINCIOEN BVBA, open positions, location of FLFINCIOEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFINCIOEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFINCIOEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFINCIOEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFINCIOEN BVBA, employees, financial statistics.