CRAENENDONCK

Particuliere bedrijvencommunicatie • CRAENENDONCK
Private companiesCommunications • CRAENENDONCK

Contactgegevens CRAENENDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRAENENDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRAENENDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEI 10; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16200479 (+32-16200479) 16200479 (+32-16200479)

Fax (fax): +32 (68) 158-69-16 +32 (68) 158-69-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRAENENDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRAENENDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRAENENDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRAENENDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRAENENDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRAENENDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRAENENDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRAENENDONCK
Products information CRAENENDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE09826965332
Ondernemingsnummer: 7465728759
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Garderie: Accueil pour Enfants Malades, Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRAENENDONCK
(Get full report from official database of BE for CRAENENDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRAENENDONCK
Addition kinds of activities for CRAENENDONCK

3699. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
281602. Kleurpigmenten | Color pigments
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
37210102. helikopters | Helicopters
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club

Werken bij CRAENENDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRAENENDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRAENENDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRAENENDONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van CRAENENDONCK in sociale netwerken
Look for responds of CRAENENDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRAENENDONCK. Laat een reactie achter voor CRAENENDONCK. CRAENENDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRAENENDONCK. Leave a respond for CRAENENDONCK. CRAENENDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRAENENDONCK op de google maps. Adres en contacten CRAENENDONCK
Location of CRAENENDONCK on the google maps. Address and contacts of CRAENENDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CRAENENDONCK CRAENENDONCK: Annaart J | POL GILLET | MORTELMANS | BERGER RUELLE | Fiduciaire Comptable P.M.E. Informatique

Other related companies as CRAENENDONCK: Annaart J | POL GILLET | MORTELMANS | BERGER RUELLE | Fiduciaire Comptable P.M.E. Informatique

CRAENENDONCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRAENENDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09826965332. Het bedrijf CRAENENDONCK bevindt zich op het adres: LEI 10; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Accueil pour Enfants Malades, Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
De hoofdactiviteit van CRAENENDONCK is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRAENENDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRAENENDONCK, openstaande posities, locatie van CRAENENDONCK op de kaart.

CRAENENDONCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRAENENDONCK, company assigned to the tax number BE09826965332. The company CRAENENDONCK is located at the address: LEI 10; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Accueil pour Enfants Malades, Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
The main activity of CRAENENDONCK is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CRAENENDONCK is not available. You also can look at reviews of CRAENENDONCK, open positions, location of CRAENENDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRAENENDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRAENENDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRAENENDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRAENENDONCK, employees, financial statistics.