A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III
Private companiesInsurance Carriers • A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III

Contactgegevens A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC DU PETERBOS 15BBC; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25237739 (+32-25237739) 25237739 (+32-25237739)

Fax (fax): +32 (13) 804-71-44 +32 (13) 804-71-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III
Products information A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III

BTW identificatienummer (tax): BE06003448486
Ondernemingsnummer: 7517089843
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III
(Get full report from official database of BE for A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III
Addition kinds of activities for A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III

3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
517201. gassen | Gases
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
17999908. Diamantboren en zagen | Diamond drilling and sawing
32319904. Glasplaat gebogen: gemaakt van gekochte glas | Glass sheet bent: made from purchased glass
32550304. Ladle baksteen, klei | Ladle brick, clay
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products

Werken bij A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. Looking for open vacancies in other companies

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

Zoek naar antwoorden van A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III in sociale netwerken
Look for responds of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. Laat een reactie achter voor A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. Leave a respond for A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III. A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III op de google maps. Adres en contacten A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III
Location of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III on the google maps. Address and contacts of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III: GUY DUTOICT | LADBROKE | BOTERBERG J.C. BVBA | ROSA LEMMENS | Kinepolis Group NV

Other related companies as A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III: GUY DUTOICT | LADBROKE | BOTERBERG J.C. BVBA | ROSA LEMMENS | Kinepolis Group NV

A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003448486. Het bedrijf A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III bevindt zich op het adres: PARC DU PETERBOS 15BBC; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, openstaande posities, locatie van A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III op de kaart.

A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, company assigned to the tax number BE06003448486. The company A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III is located at the address: PARC DU PETERBOS 15BBC; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III is not available. You also can look at reviews of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, open positions, location of A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.L.M.S.-MAISON ENF.III, employees, financial statistics.