Cr茅matorium de Li猫ge

Contactgegevens Cr茅matorium de Li猫ge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cr茅matorium de Li猫ge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cr茅matorium de Li猫ge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Coquelicots 1; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux), België

Telefoon (phone): 04 342 68 63; 04 342 80 73; 04 342 92 57 (+32-04 342 68 63; 04 342 80 73; 04 342 92 57) 04 342 68 63; 04 342 80 73; 04 342 92 57 (+32-04 342 68 63; 04 342 80 73; 04 342 92 57)

Fax (fax): 04 344 25 27 (+32-04 344 25 27) 04 344 25 27 (+32-04 344 25 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cr茅matorium de Li猫ge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cr茅matorium de Li猫ge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cr茅matorium de Li猫ge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cr茅matorium de Li猫ge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cr茅matorium de Li猫ge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cr茅matorium de Li猫ge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cr茅matorium de Li猫ge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cr茅matorium de Li猫ge
Products information Cr茅matorium de Li猫ge

BTW identificatienummer (tax): BE05727966308
Ondernemingsnummer: 2685577392
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Funeral directors

Product categorie (product category): Crematories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cr茅matorium de Li猫ge
(Get full report from official database of BE for Cr茅matorium de Li猫ge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cr茅matorium de Li猫ge
Addition kinds of activities for Cr茅matorium de Li猫ge

382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
21319900. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
27419902. Catalogi: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Catalogs: publishing only, not printed on site
35190100. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
59210100. Wijn en bier | Wine and beer

Werken bij Cr茅matorium de Li猫ge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cr茅matorium de Li猫ge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cr茅matorium de Li猫ge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cr茅matorium de Li猫ge. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Cr茅matorium de Li猫ge in sociale netwerken
Look for responds of Cr茅matorium de Li猫ge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cr茅matorium de Li猫ge. Laat een reactie achter voor Cr茅matorium de Li猫ge. Cr茅matorium de Li猫ge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cr茅matorium de Li猫ge. Leave a respond for Cr茅matorium de Li猫ge. Cr茅matorium de Li猫ge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cr茅matorium de Li猫ge op de google maps. Adres en contacten Cr茅matorium de Li猫ge
Location of Cr茅matorium de Li猫ge on the google maps. Address and contacts of Cr茅matorium de Li猫ge

Andere gerelateerde bedrijven als come Cr茅matorium de Li猫ge Cr茅matorium de Li猫ge: Van Overtveld P BVBA | De Witte Lelie-H.E.M BVBA | PHILIPPE DECAMK | Lasko Diffusion & Promotion | VERNIMMO

Other related companies as Cr茅matorium de Li猫ge: Van Overtveld P BVBA | De Witte Lelie-H.E.M BVBA | PHILIPPE DECAMK | Lasko Diffusion & Promotion | VERNIMMO

Cr茅matorium de Li猫ge is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cr茅matorium de Li猫ge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05727966308. Het bedrijf Cr茅matorium de Li猫ge bevindt zich op het adres: Rue des Coquelicots 1; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Crematories. Lijst met producten zijn Funeral directors.
De hoofdactiviteit van Cr茅matorium de Li猫ge is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cr茅matorium de Li猫ge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cr茅matorium de Li猫ge, openstaande posities, locatie van Cr茅matorium de Li猫ge op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cr茅matorium de Li猫ge is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cr茅matorium de Li猫ge, company assigned to the tax number BE05727966308. The company Cr茅matorium de Li猫ge is located at the address: Rue des Coquelicots 1; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Crematories. List of products are Funeral directors.
The main activity of Cr茅matorium de Li猫ge is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cr茅matorium de Li猫ge is not available. You also can look at reviews of Cr茅matorium de Li猫ge, open positions, location of Cr茅matorium de Li猫ge on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cr茅matorium de Li猫ge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cr茅matorium de Li猫ge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cr茅matorium de Li猫ge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cr茅matorium de Li猫ge, employees, financial statistics.