M. Cordier et Compagnie S.A.

Contactgegevens M. Cordier et Compagnie S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. Cordier et Compagnie S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. Cordier et Compagnie S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Gros Saule 60 7110 Houdeng-Goegnies (La Louvi猫re), België

Telefoon (phone): 64 (+32-64) 64 (+32-64)

Fax (fax): 64 (+32-64) 64 (+32-64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. Cordier et Compagnie S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. Cordier et Compagnie S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. Cordier et Compagnie S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. Cordier et Compagnie S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. Cordier et Compagnie S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. Cordier et Compagnie S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. Cordier et Compagnie S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. Cordier et Compagnie S.A.
Products information M. Cordier et Compagnie S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02189819335
Ondernemingsnummer: 9410858154
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Steel construction and machine construction assembly

Product categorie (product category): Crane Operations, Hiring Of Cranes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. Cordier et Compagnie S.A.
(Get full report from official database of BE for M. Cordier et Compagnie S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. Cordier et Compagnie S.A.
Addition kinds of activities for M. Cordier et Compagnie S.A.

284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
596303. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
28950000. Carbon zwart | Carbon black
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations

Werken bij M. Cordier et Compagnie S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. Cordier et Compagnie S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. Cordier et Compagnie S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. Cordier et Compagnie S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van M. Cordier et Compagnie S.A. in sociale netwerken
Look for responds of M. Cordier et Compagnie S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. Cordier et Compagnie S.A.. Laat een reactie achter voor M. Cordier et Compagnie S.A.. M. Cordier et Compagnie S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. Cordier et Compagnie S.A.. Leave a respond for M. Cordier et Compagnie S.A.. M. Cordier et Compagnie S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. Cordier et Compagnie S.A. op de google maps. Adres en contacten M. Cordier et Compagnie S.A.
Location of M. Cordier et Compagnie S.A. on the google maps. Address and contacts of M. Cordier et Compagnie S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come M. Cordier et Compagnie S.A. M. Cordier et Compagnie S.A.: FOTOGRAFIE CLAIRE | SETRANSMAT | ERIC VERDBOIS | WASTEELS | BUREAU DYNAMIC INVEST

Other related companies as M. Cordier et Compagnie S.A.: FOTOGRAFIE CLAIRE | SETRANSMAT | ERIC VERDBOIS | WASTEELS | BUREAU DYNAMIC INVEST

M. Cordier et Compagnie S.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. Cordier et Compagnie S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02189819335. Het bedrijf M. Cordier et Compagnie S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Gros Saule 60 7110 Houdeng-Goegnies (La Louvi猫re). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Crane Operations, Hiring Of Cranes. Lijst met producten zijn Steel construction and machine construction assembly.
De hoofdactiviteit van M. Cordier et Compagnie S.A. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. Cordier et Compagnie S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. Cordier et Compagnie S.A., openstaande posities, locatie van M. Cordier et Compagnie S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M. Cordier et Compagnie S.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. Cordier et Compagnie S.A., company assigned to the tax number BE02189819335. The company M. Cordier et Compagnie S.A. is located at the address: Rue du Gros Saule 60 7110 Houdeng-Goegnies (La Louvi猫re). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Crane Operations, Hiring Of Cranes. List of products are Steel construction and machine construction assembly.
The main activity of M. Cordier et Compagnie S.A. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M. Cordier et Compagnie S.A. is not available. You also can look at reviews of M. Cordier et Compagnie S.A., open positions, location of M. Cordier et Compagnie S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. Cordier et Compagnie S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. Cordier et Compagnie S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. Cordier et Compagnie S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. Cordier et Compagnie S.A., employees, financial statistics.