ADELEYDIS ALLARD

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ADELEYDIS ALLARD
Private companiesHealth Services • ADELEYDIS ALLARD

Contactgegevens ADELEYDIS ALLARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADELEYDIS ALLARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADELEYDIS ALLARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 422; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 11781241 (+32-11781241) 11781241 (+32-11781241)

Fax (fax): +32 (63) 987-61-62 +32 (63) 987-61-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADELEYDIS ALLARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADELEYDIS ALLARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADELEYDIS ALLARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADELEYDIS ALLARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADELEYDIS ALLARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADELEYDIS ALLARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADELEYDIS ALLARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADELEYDIS ALLARD
Products information ADELEYDIS ALLARD

BTW identificatienummer (tax): BE03422760009
Ondernemingsnummer: 3648803710
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ADELEYDIS ALLARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cosmetica and toiletartikelen; Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADELEYDIS ALLARD
(Get full report from official database of BE for ADELEYDIS ALLARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADELEYDIS ALLARD
Addition kinds of activities for ADELEYDIS ALLARD

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
504602. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
12419901. Antracietmijndiensten, contractbasis | Anthracite mining services, contract basis
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
36510103. Klokradio en telefooncombinaties | Clock radio and telephone combinations
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft
38220301. Ingebouwde thermostaten, gevuld systeem en bimetaal typen | Built-in thermostats, filled system and bimetal types
38610104. Film, gevoelige film, röntgenfoto, still camera, enz. | Film, sensitized motion picture, x-ray, still camera, etc.
63249900. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec

Werken bij ADELEYDIS ALLARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADELEYDIS ALLARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADELEYDIS ALLARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADELEYDIS ALLARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

Zoek naar antwoorden van ADELEYDIS ALLARD in sociale netwerken
Look for responds of ADELEYDIS ALLARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADELEYDIS ALLARD. Laat een reactie achter voor ADELEYDIS ALLARD. ADELEYDIS ALLARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADELEYDIS ALLARD. Leave a respond for ADELEYDIS ALLARD. ADELEYDIS ALLARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADELEYDIS ALLARD op de google maps. Adres en contacten ADELEYDIS ALLARD
Location of ADELEYDIS ALLARD on the google maps. Address and contacts of ADELEYDIS ALLARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ADELEYDIS ALLARD ADELEYDIS ALLARD: LA BAIE D'HA-LONG | HUSKIN EUG?NE CLAUDY | Bindels Pierre | LIBERALE MUTUALITEIT | ORTMANS ZAKENKANTOOR

Other related companies as ADELEYDIS ALLARD: LA BAIE D'HA-LONG | HUSKIN EUG?NE CLAUDY | Bindels Pierre | LIBERALE MUTUALITEIT | ORTMANS ZAKENKANTOOR

ADELEYDIS ALLARD is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADELEYDIS ALLARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03422760009. Het bedrijf ADELEYDIS ALLARD bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 422; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cosmetica and toiletartikelen; Kapsalons. Producten gemaakt in ADELEYDIS ALLARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADELEYDIS ALLARD is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADELEYDIS ALLARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADELEYDIS ALLARD, openstaande posities, locatie van ADELEYDIS ALLARD op de kaart.

ADELEYDIS ALLARD is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADELEYDIS ALLARD, company assigned to the tax number BE03422760009. The company ADELEYDIS ALLARD is located at the address: GROTE STEENWEG 422; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cosmetica and toiletartikelen; Kapsalons. Products created in ADELEYDIS ALLARD were not found.
The main activity of ADELEYDIS ALLARD is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADELEYDIS ALLARD is not available. You also can look at reviews of ADELEYDIS ALLARD, open positions, location of ADELEYDIS ALLARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADELEYDIS ALLARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADELEYDIS ALLARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADELEYDIS ALLARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADELEYDIS ALLARD, employees, financial statistics.