FLFASSKA-PAR SA

Contactgegevens FLFASSKA-PAR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFASSKA-PAR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFASSKA-PAR SA

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): R. Du Bosquet 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-45-17-19 32-10-45-17-19

Fax (fax): 32-10-45-19-25 32-10-45-19-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFASSKA-PAR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFASSKA-PAR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFASSKA-PAR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFASSKA-PAR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFASSKA-PAR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFASSKA-PAR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFASSKA-PAR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFASSKA-PAR SA
Products information FLFASSKA-PAR SA

BTW identificatienummer (tax): BE01308441162
Ondernemingsnummer: 5680725097
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLFASSKA-PAR SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFASSKA-PAR SA
(Get full report from official database of BE for FLFASSKA-PAR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFASSKA-PAR SA
Addition kinds of activities for FLFASSKA-PAR SA

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
4226. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
4941. Water voorraad | Water supply
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
28790102. Bordeaux mengsel | Bordeaux mixture
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
34290303. Ski rekken, auto | Ski racks, automotive
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services

Werken bij FLFASSKA-PAR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFASSKA-PAR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFASSKA-PAR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFASSKA-PAR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van FLFASSKA-PAR SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFASSKA-PAR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFASSKA-PAR SA. Laat een reactie achter voor FLFASSKA-PAR SA. FLFASSKA-PAR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFASSKA-PAR SA. Leave a respond for FLFASSKA-PAR SA. FLFASSKA-PAR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFASSKA-PAR SA op de google maps. Adres en contacten FLFASSKA-PAR SA
Location of FLFASSKA-PAR SA on the google maps. Address and contacts of FLFASSKA-PAR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFASSKA-PAR SA FLFASSKA-PAR SA: VEREECKE NV | COMPO 2000 | Jacobs L | GARAGE DE LA GARE | FRENCKEN

Other related companies as FLFASSKA-PAR SA: VEREECKE NV | COMPO 2000 | Jacobs L | GARAGE DE LA GARE | FRENCKEN

FLFASSKA-PAR SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFASSKA-PAR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308441162. Het bedrijf FLFASSKA-PAR SA bevindt zich op het adres: R. Du Bosquet 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLFASSKA-PAR SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFASSKA-PAR SA is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFASSKA-PAR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFASSKA-PAR SA, openstaande posities, locatie van FLFASSKA-PAR SA op de kaart.

FLFASSKA-PAR SA is a company, that was registered 2011 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is FLFASSKA-PAR SA, company assigned to the tax number BE01308441162. The company FLFASSKA-PAR SA is located at the address: R. Du Bosquet 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLFASSKA-PAR SA were not found.
The main activity of FLFASSKA-PAR SA is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFASSKA-PAR SA is not available. You also can look at reviews of FLFASSKA-PAR SA, open positions, location of FLFASSKA-PAR SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFASSKA-PAR SA, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFASSKA-PAR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFASSKA-PAR SA, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFASSKA-PAR SA, employees, financial statistics.