FIRME DE BEUKELAER SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FIRME DE BEUKELAER SA
Private companiesPrimary Metal Industries • FIRME DE BEUKELAER SA

Contactgegevens FIRME DE BEUKELAER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRME DE BEUKELAER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRME DE BEUKELAER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4, Rue Saint-Martin 6230 Pont-A-Celles, België

Telefoon (phone): 32.71 84 34 86 32.71 84 34 86

Fax (fax): 32.71 84 34 93 32.71 84 34 93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRME DE BEUKELAER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRME DE BEUKELAER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRME DE BEUKELAER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRME DE BEUKELAER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRME DE BEUKELAER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRME DE BEUKELAER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRME DE BEUKELAER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRME DE BEUKELAER SA
Products information FIRME DE BEUKELAER SA

BTW identificatienummer (tax): BE08595397949
Ondernemingsnummer: 5983673095
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Public works contractors

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRME DE BEUKELAER SA
(Get full report from official database of BE for FIRME DE BEUKELAER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRME DE BEUKELAER SA
Addition kinds of activities for FIRME DE BEUKELAER SA

327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
51990501. Schildleer | Chamois leather
73899961. Onderhoud van aquatische weidingen | Aquatic weed maintenance
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures

Werken bij FIRME DE BEUKELAER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRME DE BEUKELAER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRME DE BEUKELAER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRME DE BEUKELAER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van FIRME DE BEUKELAER SA in sociale netwerken
Look for responds of FIRME DE BEUKELAER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRME DE BEUKELAER SA. Laat een reactie achter voor FIRME DE BEUKELAER SA. FIRME DE BEUKELAER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRME DE BEUKELAER SA. Leave a respond for FIRME DE BEUKELAER SA. FIRME DE BEUKELAER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRME DE BEUKELAER SA op de google maps. Adres en contacten FIRME DE BEUKELAER SA
Location of FIRME DE BEUKELAER SA on the google maps. Address and contacts of FIRME DE BEUKELAER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRME DE BEUKELAER SA FIRME DE BEUKELAER SA: FLBALLIU MACHINE TOOL CORPORATION NV | CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | MARC DEWAELE | COCODY SNACK | JEUGD RODE KRUIS

Other related companies as FIRME DE BEUKELAER SA: FLBALLIU MACHINE TOOL CORPORATION NV | CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | MARC DEWAELE | COCODY SNACK | JEUGD RODE KRUIS

FIRME DE BEUKELAER SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRME DE BEUKELAER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08595397949. Het bedrijf FIRME DE BEUKELAER SA bevindt zich op het adres: 4, Rue Saint-Martin 6230 Pont-A-Celles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Public works contractors.
De hoofdactiviteit van FIRME DE BEUKELAER SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRME DE BEUKELAER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRME DE BEUKELAER SA, openstaande posities, locatie van FIRME DE BEUKELAER SA op de kaart.

FIRME DE BEUKELAER SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIRME DE BEUKELAER SA, company assigned to the tax number BE08595397949. The company FIRME DE BEUKELAER SA is located at the address: 4, Rue Saint-Martin 6230 Pont-A-Celles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Public works contractors.
The main activity of FIRME DE BEUKELAER SA is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRME DE BEUKELAER SA is not available. You also can look at reviews of FIRME DE BEUKELAER SA, open positions, location of FIRME DE BEUKELAER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRME DE BEUKELAER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRME DE BEUKELAER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRME DE BEUKELAER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRME DE BEUKELAER SA, employees, financial statistics.