LINGIER COMPUTERS

Contactgegevens LINGIER COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINGIER COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINGIER COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEZONE 2 ZANDVOORDESCHORREDIJKSTRAAT 99; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59808201 (+32-59808201) 59808201 (+32-59808201)

Fax (fax): +32 (9) 462-18-77 +32 (9) 462-18-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINGIER COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINGIER COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINGIER COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINGIER COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINGIER COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINGIER COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINGIER COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINGIER COMPUTERS
Products information LINGIER COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE02147796630
Ondernemingsnummer: 6080627441
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LINGIER COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Speelgoed; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINGIER COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for LINGIER COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINGIER COMPUTERS
Addition kinds of activities for LINGIER COMPUTERS

4311. Ons. | U.s. postal service
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
32990102. Mica producten, opgebouwde of laken | Mica products, built-up or sheet
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange

Werken bij LINGIER COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINGIER COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINGIER COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINGIER COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van LINGIER COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of LINGIER COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINGIER COMPUTERS. Laat een reactie achter voor LINGIER COMPUTERS. LINGIER COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINGIER COMPUTERS. Leave a respond for LINGIER COMPUTERS. LINGIER COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINGIER COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten LINGIER COMPUTERS
Location of LINGIER COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of LINGIER COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LINGIER COMPUTERS LINGIER COMPUTERS: FRANS FAES | SOETAERT GEBROEDERS | Berghmans & Zn | Siematic Distri Nord | Bopack nv

Other related companies as LINGIER COMPUTERS: FRANS FAES | SOETAERT GEBROEDERS | Berghmans & Zn | Siematic Distri Nord | Bopack nv

LINGIER COMPUTERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINGIER COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02147796630. Het bedrijf LINGIER COMPUTERS bevindt zich op het adres: INDUSTRIEZONE 2 ZANDVOORDESCHORREDIJKSTRAAT 99; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Speelgoed; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal. Producten gemaakt in LINGIER COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINGIER COMPUTERS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINGIER COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINGIER COMPUTERS, openstaande posities, locatie van LINGIER COMPUTERS op de kaart.

LINGIER COMPUTERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINGIER COMPUTERS, company assigned to the tax number BE02147796630. The company LINGIER COMPUTERS is located at the address: INDUSTRIEZONE 2 ZANDVOORDESCHORREDIJKSTRAAT 99; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Speelgoed; Tweedehandsgoederen; Verhuur kantoormateriaal. Products created in LINGIER COMPUTERS were not found.
The main activity of LINGIER COMPUTERS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LINGIER COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of LINGIER COMPUTERS, open positions, location of LINGIER COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINGIER COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINGIER COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINGIER COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINGIER COMPUTERS, employees, financial statistics.