THE WALT DISNEY STUDIOS NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • THE WALT DISNEY STUDIOS NV
Private companiesSocial Services • THE WALT DISNEY STUDIOS NV

Contactgegevens THE WALT DISNEY STUDIOS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE WALT DISNEY STUDIOS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE WALT DISNEY STUDIOS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Romeinsesteenweg 468 1853 Strombeek-Bever, België

Telefoon (phone): 32.22 63 17 11 32.22 63 17 11

Fax (fax): 32.22 63 17 50 32.22 63 17 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE WALT DISNEY STUDIOS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE WALT DISNEY STUDIOS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE WALT DISNEY STUDIOS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE WALT DISNEY STUDIOS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE WALT DISNEY STUDIOS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE WALT DISNEY STUDIOS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE WALT DISNEY STUDIOS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE WALT DISNEY STUDIOS NV
Products information THE WALT DISNEY STUDIOS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08406433105
Ondernemingsnummer: 3773223876
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Audio-visual - production and distribution

Product categorie (product category): Communication, advertising and the media; Information services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE WALT DISNEY STUDIOS NV
(Get full report from official database of BE for THE WALT DISNEY STUDIOS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE WALT DISNEY STUDIOS NV
Addition kinds of activities for THE WALT DISNEY STUDIOS NV

3275. Gipsproducten | Gypsum products
072104. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
17999933. Screening contractor: raam, deur, etc. | Screening contractor: window, door, etc.
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
59991603. Kaarswinkels | Candle shops

Werken bij THE WALT DISNEY STUDIOS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE WALT DISNEY STUDIOS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE WALT DISNEY STUDIOS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE WALT DISNEY STUDIOS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van THE WALT DISNEY STUDIOS NV in sociale netwerken
Look for responds of THE WALT DISNEY STUDIOS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE WALT DISNEY STUDIOS NV. Laat een reactie achter voor THE WALT DISNEY STUDIOS NV. THE WALT DISNEY STUDIOS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE WALT DISNEY STUDIOS NV. Leave a respond for THE WALT DISNEY STUDIOS NV. THE WALT DISNEY STUDIOS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE WALT DISNEY STUDIOS NV op de google maps. Adres en contacten THE WALT DISNEY STUDIOS NV
Location of THE WALT DISNEY STUDIOS NV on the google maps. Address and contacts of THE WALT DISNEY STUDIOS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come THE WALT DISNEY STUDIOS NV THE WALT DISNEY STUDIOS NV: HUIS DUE DONNA-UOMO | Permantier | PASCALE BRISON | I. VAN HOOREBEKE | CAF? DE SLACHTER

Other related companies as THE WALT DISNEY STUDIOS NV: HUIS DUE DONNA-UOMO | Permantier | PASCALE BRISON | I. VAN HOOREBEKE | CAF? DE SLACHTER

THE WALT DISNEY STUDIOS NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE WALT DISNEY STUDIOS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08406433105. Het bedrijf THE WALT DISNEY STUDIOS NV bevindt zich op het adres: Romeinsesteenweg 468 1853 Strombeek-Bever. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Communication, advertising and the media; Information services. Lijst met producten zijn Audio-visual - production and distribution.
De hoofdactiviteit van THE WALT DISNEY STUDIOS NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE WALT DISNEY STUDIOS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE WALT DISNEY STUDIOS NV, openstaande posities, locatie van THE WALT DISNEY STUDIOS NV op de kaart.

THE WALT DISNEY STUDIOS NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE WALT DISNEY STUDIOS NV, company assigned to the tax number BE08406433105. The company THE WALT DISNEY STUDIOS NV is located at the address: Romeinsesteenweg 468 1853 Strombeek-Bever. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Communication, advertising and the media; Information services. List of products are Audio-visual - production and distribution.
The main activity of THE WALT DISNEY STUDIOS NV is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of THE WALT DISNEY STUDIOS NV is not available. You also can look at reviews of THE WALT DISNEY STUDIOS NV, open positions, location of THE WALT DISNEY STUDIOS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE WALT DISNEY STUDIOS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE WALT DISNEY STUDIOS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE WALT DISNEY STUDIOS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE WALT DISNEY STUDIOS NV, employees, financial statistics.