Euro Hydro Maintenance

Contactgegevens Euro Hydro Maintenance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro Hydro Maintenance: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro Hydro Maintenance

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue C?te d'Or 28 4000 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 04.254 05 56 (+32-04.254 05 56) 04.254 05 56 (+32-04.254 05 56)

Fax (fax): 04.252 20 91 (+32-04.252 20 91) 04.252 20 91 (+32-04.252 20 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro Hydro Maintenance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro Hydro Maintenance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro Hydro Maintenance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro Hydro Maintenance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro Hydro Maintenance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro Hydro Maintenance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro Hydro Maintenance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro Hydro Maintenance
Products information Euro Hydro Maintenance

BTW identificatienummer (tax): BE04501892089
Ondernemingsnummer: 8227081298
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Contract CNC turning; Contract annealing and heat treatment services; Contract turning work; Experts on acoustics and sound insulation; Hard surfacing; Heat treatment plants; Hydraulic cylinders; Industrial hydraulic systems; Machining of steel and stainless steel; Mechanical welding work; Precision mechanics

Product categorie (product category): Cnc Milling Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro Hydro Maintenance
(Get full report from official database of BE for Euro Hydro Maintenance)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro Hydro Maintenance
Addition kinds of activities for Euro Hydro Maintenance

011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
922304. Correctionele instellingen, niveau van overheid | Correctional institutions, level of government
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)
35410500. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines

Werken bij Euro Hydro Maintenance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro Hydro Maintenance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro Hydro Maintenance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro Hydro Maintenance. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van Euro Hydro Maintenance in sociale netwerken
Look for responds of Euro Hydro Maintenance in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro Hydro Maintenance. Laat een reactie achter voor Euro Hydro Maintenance. Euro Hydro Maintenance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro Hydro Maintenance. Leave a respond for Euro Hydro Maintenance. Euro Hydro Maintenance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro Hydro Maintenance op de google maps. Adres en contacten Euro Hydro Maintenance
Location of Euro Hydro Maintenance on the google maps. Address and contacts of Euro Hydro Maintenance

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro Hydro Maintenance Euro Hydro Maintenance: PISCINE OCEANE SPRL | Peers J-L | Polluche | COIFFURE SERVICE | Midi (Du)

Other related companies as Euro Hydro Maintenance: PISCINE OCEANE SPRL | Peers J-L | Polluche | COIFFURE SERVICE | Midi (Du)

Euro Hydro Maintenance is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro Hydro Maintenance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501892089. Het bedrijf Euro Hydro Maintenance bevindt zich op het adres: Rue C?te d'Or 28 4000 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cnc Milling Services. Lijst met producten zijn Contract CNC turning; Contract annealing and heat treatment services; Contract turning work; Experts on acoustics and sound insulation; Hard surfacing; Heat treatment plants; Hydraulic cylinders; Industrial hydraulic systems; Machining of steel and stainless steel; Mechanical welding work; Precision mechanics.
De hoofdactiviteit van Euro Hydro Maintenance is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro Hydro Maintenance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro Hydro Maintenance, openstaande posities, locatie van Euro Hydro Maintenance op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro Hydro Maintenance is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Euro Hydro Maintenance, company assigned to the tax number BE04501892089. The company Euro Hydro Maintenance is located at the address: Rue C?te d'Or 28 4000 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cnc Milling Services. List of products are Contract CNC turning; Contract annealing and heat treatment services; Contract turning work; Experts on acoustics and sound insulation; Hard surfacing; Heat treatment plants; Hydraulic cylinders; Industrial hydraulic systems; Machining of steel and stainless steel; Mechanical welding work; Precision mechanics.
The main activity of Euro Hydro Maintenance is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro Hydro Maintenance is not available. You also can look at reviews of Euro Hydro Maintenance, open positions, location of Euro Hydro Maintenance on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro Hydro Maintenance, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro Hydro Maintenance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro Hydro Maintenance, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro Hydro Maintenance, employees, financial statistics.