Technaplast Economos NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Technaplast Economos NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Technaplast Economos NV

Contactgegevens Technaplast Economos NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technaplast Economos NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technaplast Economos NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hof te Bollebeeklaan 12 1730 Mollem, België

Telefoon (phone): 02.452 36 00 (+32-02.452 36 00) 02.452 36 00 (+32-02.452 36 00)

Fax (fax): 02.452 35 18 (+32-02.452 35 18) 02.452 35 18 (+32-02.452 35 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technaplast Economos NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technaplast Economos NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technaplast Economos NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technaplast Economos NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technaplast Economos NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technaplast Economos NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technaplast Economos NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technaplast Economos NV
Products information Technaplast Economos NV

BTW identificatienummer (tax): BE08107604980
Ondernemingsnummer: 5091583251
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

CNC turned parts made of plastic; Gaskets, washers, seals; Guiding materials for synthetic materials; Hydraulic hoses; Hydraulic seals; Piston rod seals; Plastic articles; Plastic parts, technical; Polyethylene (PE) semi-finished products; Precision parts of plastics; Precision plastic injection parts; Semi-finished products of plastics; Semi-finished products of plastics for technical use; Technical parts of hard plastics

Product categorie (product category): Cnc Milled Parts Of Plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technaplast Economos NV
(Get full report from official database of BE for Technaplast Economos NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technaplast Economos NV
Addition kinds of activities for Technaplast Economos NV

5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
204801. Granen, korrels en zaden op basis van voedingsmiddelen | Cereal-, grain-, and seed-based feeds
30690105. Laboratoriumonderdelen: koffers, deksels, trechters, bekers, enz. | Laboratory sundries: cases, covers, funnels, cups, etc.
33579907. Schipkabel, nonferrous | Shipboard cable, nonferrous
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec

Werken bij Technaplast Economos NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technaplast Economos NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technaplast Economos NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technaplast Economos NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

Zoek naar antwoorden van Technaplast Economos NV in sociale netwerken
Look for responds of Technaplast Economos NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technaplast Economos NV. Laat een reactie achter voor Technaplast Economos NV. Technaplast Economos NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technaplast Economos NV. Leave a respond for Technaplast Economos NV. Technaplast Economos NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technaplast Economos NV op de google maps. Adres en contacten Technaplast Economos NV
Location of Technaplast Economos NV on the google maps. Address and contacts of Technaplast Economos NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Technaplast Economos NV Technaplast Economos NV: EXCELSIOR VELDWEZELT | DIERENBESCHERMING LIMBURG | Borgers | COIFFURE RIA | Fabrice

Other related companies as Technaplast Economos NV: EXCELSIOR VELDWEZELT | DIERENBESCHERMING LIMBURG | Borgers | COIFFURE RIA | Fabrice

Technaplast Economos NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Technaplast Economos NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08107604980. Het bedrijf Technaplast Economos NV bevindt zich op het adres: Hof te Bollebeeklaan 12 1730 Mollem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cnc Milled Parts Of Plastic. Lijst met producten zijn CNC turned parts made of plastic; Gaskets, washers, seals; Guiding materials for synthetic materials; Hydraulic hoses; Hydraulic seals; Piston rod seals; Plastic articles; Plastic parts, technical; Polyethylene (PE) semi-finished products; Precision parts of plastics; Precision plastic injection parts; Semi-finished products of plastics; Semi-finished products of plastics for technical use; Technical parts of hard plastics.
De hoofdactiviteit van Technaplast Economos NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technaplast Economos NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technaplast Economos NV, openstaande posities, locatie van Technaplast Economos NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technaplast Economos NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Technaplast Economos NV, company assigned to the tax number BE08107604980. The company Technaplast Economos NV is located at the address: Hof te Bollebeeklaan 12 1730 Mollem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cnc Milled Parts Of Plastic. List of products are CNC turned parts made of plastic; Gaskets, washers, seals; Guiding materials for synthetic materials; Hydraulic hoses; Hydraulic seals; Piston rod seals; Plastic articles; Plastic parts, technical; Polyethylene (PE) semi-finished products; Precision parts of plastics; Precision plastic injection parts; Semi-finished products of plastics; Semi-finished products of plastics for technical use; Technical parts of hard plastics.
The main activity of Technaplast Economos NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Technaplast Economos NV is not available. You also can look at reviews of Technaplast Economos NV, open positions, location of Technaplast Economos NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technaplast Economos NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technaplast Economos NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technaplast Economos NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technaplast Economos NV, employees, financial statistics.