Mecaselect S.P.R.L.

Contactgegevens Mecaselect S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mecaselect S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mecaselect S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Brigode 15 7170 Fayt-lez-Manage, België

Telefoon (phone): 65 (+32-65) 65 (+32-65)

Fax (fax): 65 (+32-65) 65 (+32-65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mecaselect S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mecaselect S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mecaselect S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mecaselect S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mecaselect S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mecaselect S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mecaselect S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mecaselect S.P.R.L.
Products information Mecaselect S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09425415039
Ondernemingsnummer: 1643524169
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

CNC milling centres; CNC turning centres; CNC-tooling centres; Contract CNC turning; Contract milling workshops; Contract turning work; Contract work on machining centres; Equipment for CNC milling centres; High speed cutting (HSC) services; Mechanical engineering offices; Mechanical welding work; Mechanical workshops; Metal construction, lightweight alloy construction; NC machining centres; Precision mechanics; Precision mechanics, equipment and parts; Sheet metal working and forming services; Sheet metal working centres; Stainless steel constructions; Turning centres; Turning establishments for small series; Welded steel structures; Welding shops, contract welding shops

Product categorie (product category): Cnc Machining Centres, Horizontal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mecaselect S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Mecaselect S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mecaselect S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Mecaselect S.P.R.L.

521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional

Werken bij Mecaselect S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mecaselect S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mecaselect S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mecaselect S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van Mecaselect S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Mecaselect S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mecaselect S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Mecaselect S.P.R.L.. Mecaselect S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mecaselect S.P.R.L.. Leave a respond for Mecaselect S.P.R.L.. Mecaselect S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mecaselect S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Mecaselect S.P.R.L.
Location of Mecaselect S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Mecaselect S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Mecaselect S.P.R.L. Mecaselect S.P.R.L.: FILTRATEC | Fery Materiaux | AUTO OCCASIONS SOCI | TRAFIC | EDITION DU HAINAULT SA

Other related companies as Mecaselect S.P.R.L.: FILTRATEC | Fery Materiaux | AUTO OCCASIONS SOCI | TRAFIC | EDITION DU HAINAULT SA

Mecaselect S.P.R.L. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mecaselect S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09425415039. Het bedrijf Mecaselect S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Brigode 15 7170 Fayt-lez-Manage. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cnc Machining Centres, Horizontal. Lijst met producten zijn CNC milling centres; CNC turning centres; CNC-tooling centres; Contract CNC turning; Contract milling workshops; Contract turning work; Contract work on machining centres; Equipment for CNC milling centres; High speed cutting (HSC) services; Mechanical engineering offices; Mechanical welding work; Mechanical workshops; Metal construction, lightweight alloy construction; NC machining centres; Precision mechanics; Precision mechanics, equipment and parts; Sheet metal working and forming services; Sheet metal working centres; Stainless steel constructions; Turning centres; Turning establishments for small series; Welded steel structures; Welding shops, contract welding shops.
De hoofdactiviteit van Mecaselect S.P.R.L. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mecaselect S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mecaselect S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Mecaselect S.P.R.L. op de kaart.

Mecaselect S.P.R.L. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mecaselect S.P.R.L., company assigned to the tax number BE09425415039. The company Mecaselect S.P.R.L. is located at the address: Rue Brigode 15 7170 Fayt-lez-Manage. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cnc Machining Centres, Horizontal. List of products are CNC milling centres; CNC turning centres; CNC-tooling centres; Contract CNC turning; Contract milling workshops; Contract turning work; Contract work on machining centres; Equipment for CNC milling centres; High speed cutting (HSC) services; Mechanical engineering offices; Mechanical welding work; Mechanical workshops; Metal construction, lightweight alloy construction; NC machining centres; Precision mechanics; Precision mechanics, equipment and parts; Sheet metal working and forming services; Sheet metal working centres; Stainless steel constructions; Turning centres; Turning establishments for small series; Welded steel structures; Welding shops, contract welding shops.
The main activity of Mecaselect S.P.R.L. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mecaselect S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Mecaselect S.P.R.L., open positions, location of Mecaselect S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mecaselect S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mecaselect S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mecaselect S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mecaselect S.P.R.L., employees, financial statistics.