Torson NV

Contactgegevens Torson NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Torson NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Torson NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europaweg 22 3560 Lummen, België

Telefoon (phone): 011.42 70 55 (+32-011.42 70 55) 011.42 70 55 (+32-011.42 70 55)

Fax (fax): 011.42 57 65 (+32-011.42 57 65) 011.42 57 65 (+32-011.42 57 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Torson NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Torson NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Torson NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Torson NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Torson NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Torson NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Torson NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Torson NV
Products information Torson NV

BTW identificatienummer (tax): BE09752807617
Ondernemingsnummer: 2647674560
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

CNC milling services; Contract milling workshops; Drilling services, jig boring services; Jig boring services, milling work; Machine construction services; Machining services; Metal construction, lightweight alloy construction; Metal working; Rotational drives; Steel structures

Product categorie (product category): Cnc Cutting, Cnc Chip Removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Torson NV
(Get full report from official database of BE for Torson NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Torson NV
Addition kinds of activities for Torson NV

9611. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
20870100. Voedselkleurstoffen | Food colorings
28330108. sulfonamiden | Sulfonamides
28690504. Sacharine | Saccharin
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service

Werken bij Torson NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Torson NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Torson NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Torson NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

Zoek naar antwoorden van Torson NV in sociale netwerken
Look for responds of Torson NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Torson NV. Laat een reactie achter voor Torson NV. Torson NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Torson NV. Leave a respond for Torson NV. Torson NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Torson NV op de google maps. Adres en contacten Torson NV
Location of Torson NV on the google maps. Address and contacts of Torson NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Torson NV Torson NV: T.M.P.-JAY | LA R?SIDENCE | A.B.A.R.T. | MUZIEKTHEATER BRASSCHAAT | Gaby's Nudelk眉che

Other related companies as Torson NV: T.M.P.-JAY | LA R?SIDENCE | A.B.A.R.T. | MUZIEKTHEATER BRASSCHAAT | Gaby's Nudelk眉che

Torson NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Torson NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09752807617. Het bedrijf Torson NV bevindt zich op het adres: Europaweg 22 3560 Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cnc Cutting, Cnc Chip Removal. Lijst met producten zijn CNC milling services; Contract milling workshops; Drilling services, jig boring services; Jig boring services, milling work; Machine construction services; Machining services; Metal construction, lightweight alloy construction; Metal working; Rotational drives; Steel structures.
De hoofdactiviteit van Torson NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Torson NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Torson NV, openstaande posities, locatie van Torson NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Torson NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Torson NV, company assigned to the tax number BE09752807617. The company Torson NV is located at the address: Europaweg 22 3560 Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cnc Cutting, Cnc Chip Removal. List of products are CNC milling services; Contract milling workshops; Drilling services, jig boring services; Jig boring services, milling work; Machine construction services; Machining services; Metal construction, lightweight alloy construction; Metal working; Rotational drives; Steel structures.
The main activity of Torson NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Torson NV is not available. You also can look at reviews of Torson NV, open positions, location of Torson NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Torson NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Torson NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Torson NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Torson NV, employees, financial statistics.