RENAISSANCE SP. HEMPTINNE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • RENAISSANCE SP. HEMPTINNE
Private companiesLegal Services • RENAISSANCE SP. HEMPTINNE

Contactgegevens RENAISSANCE SP. HEMPTINNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENAISSANCE SP. HEMPTINNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENAISSANCE SP. HEMPTINNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E DES FLEURS 25; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81229112 (+32-81229112) 81229112 (+32-81229112)

Fax (fax): +32 (60) 256-91-38 +32 (60) 256-91-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENAISSANCE SP. HEMPTINNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENAISSANCE SP. HEMPTINNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENAISSANCE SP. HEMPTINNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENAISSANCE SP. HEMPTINNE
Products information RENAISSANCE SP. HEMPTINNE

BTW identificatienummer (tax): BE08476196289
Ondernemingsnummer: 4772430419
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENAISSANCE SP. HEMPTINNE
(Get full report from official database of BE for RENAISSANCE SP. HEMPTINNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENAISSANCE SP. HEMPTINNE
Addition kinds of activities for RENAISSANCE SP. HEMPTINNE

514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
20769900. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order

Werken bij RENAISSANCE SP. HEMPTINNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENAISSANCE SP. HEMPTINNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. Looking for open vacancies in other companies

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van RENAISSANCE SP. HEMPTINNE in sociale netwerken
Look for responds of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. Laat een reactie achter voor RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. RENAISSANCE SP. HEMPTINNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. Leave a respond for RENAISSANCE SP. HEMPTINNE. RENAISSANCE SP. HEMPTINNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENAISSANCE SP. HEMPTINNE op de google maps. Adres en contacten RENAISSANCE SP. HEMPTINNE
Location of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE on the google maps. Address and contacts of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE

Andere gerelateerde bedrijven als come RENAISSANCE SP. HEMPTINNE RENAISSANCE SP. HEMPTINNE: IVAN NULENS | O.I.C. | I.M.P. LES TRIEUX | ZETEL J. VAN BREDA & CO | ANZALONE

Other related companies as RENAISSANCE SP. HEMPTINNE: IVAN NULENS | O.I.C. | I.M.P. LES TRIEUX | ZETEL J. VAN BREDA & CO | ANZALONE

RENAISSANCE SP. HEMPTINNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476196289. Het bedrijf RENAISSANCE SP. HEMPTINNE bevindt zich op het adres: ALL?E DES FLEURS 25; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van RENAISSANCE SP. HEMPTINNE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENAISSANCE SP. HEMPTINNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, openstaande posities, locatie van RENAISSANCE SP. HEMPTINNE op de kaart.

RENAISSANCE SP. HEMPTINNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, company assigned to the tax number BE08476196289. The company RENAISSANCE SP. HEMPTINNE is located at the address: ALL?E DES FLEURS 25; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE is not available. You also can look at reviews of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, open positions, location of RENAISSANCE SP. HEMPTINNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENAISSANCE SP. HEMPTINNE, employees, financial statistics.