K. STADE LEUVEN

Contactgegevens K. STADE LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. STADE LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. STADE LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PHILIPSLAAN 24; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16261320 (+32-16261320) 16261320 (+32-16261320)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. STADE LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. STADE LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. STADE LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. STADE LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. STADE LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. STADE LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. STADE LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. STADE LEUVEN
Products information K. STADE LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. STADE LEUVEN
(Get full report from official database of BE for K. STADE LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. STADE LEUVEN
Addition kinds of activities for K. STADE LEUVEN

3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
10619907. Tantalum mining | Tantalum ore mining
20340101. Soep mengt | Soup mixes
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
56990102. uniformen | Uniforms
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij K. STADE LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. STADE LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. STADE LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. STADE LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van K. STADE LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of K. STADE LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. STADE LEUVEN. Laat een reactie achter voor K. STADE LEUVEN. K. STADE LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. STADE LEUVEN. Leave a respond for K. STADE LEUVEN. K. STADE LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. STADE LEUVEN op de google maps. Adres en contacten K. STADE LEUVEN
Location of K. STADE LEUVEN on the google maps. Address and contacts of K. STADE LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come K. STADE LEUVEN K. STADE LEUVEN: Cardanol Chemicals | B-E De Lier BVBA | Serruvitre SA | COIFFURE MARIE-LOUISE | A & G DEVELOPMENT

Other related companies as K. STADE LEUVEN: Cardanol Chemicals | B-E De Lier BVBA | Serruvitre SA | COIFFURE MARIE-LOUISE | A & G DEVELOPMENT

K. STADE LEUVEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. STADE LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf K. STADE LEUVEN bevindt zich op het adres: PHILIPSLAAN 24; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van K. STADE LEUVEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. STADE LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. STADE LEUVEN, openstaande posities, locatie van K. STADE LEUVEN op de kaart.

K. STADE LEUVEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. STADE LEUVEN, company assigned to the tax number BE09975280761. The company K. STADE LEUVEN is located at the address: PHILIPSLAAN 24; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of K. STADE LEUVEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K. STADE LEUVEN is not available. You also can look at reviews of K. STADE LEUVEN, open positions, location of K. STADE LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. STADE LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. STADE LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. STADE LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. STADE LEUVEN, employees, financial statistics.