WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK

Contactgegevens WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSTRAAT 5; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56516219 (+32-56516219) 56516219 (+32-56516219)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK
Products information WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK
(Get full report from official database of BE for WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK
Addition kinds of activities for WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
20839905. Spruiten, gemaakt in malthouses | Sprouts, made in malthouses
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
39491004. Bowlingballen | Bowling balls
56999905. Lederen kledingstukken | Leather garments
57190400. Venster meubilair | Window furnishings

Werken bij WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

Zoek naar antwoorden van WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK in sociale netwerken
Look for responds of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. Laat een reactie achter voor WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. Leave a respond for WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK. WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK op de google maps. Adres en contacten WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK
Location of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK on the google maps. Address and contacts of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK: MARC DEGOSSELY | COIFFURE DIVINE | Van Dyck | FE. PROMOCAR | Sneyers C

Other related companies as WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK: MARC DEGOSSELY | COIFFURE DIVINE | Van Dyck | FE. PROMOCAR | Sneyers C

WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK bevindt zich op het adres: RIJSELSTRAAT 5; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, openstaande posities, locatie van WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK op de kaart.

WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, company assigned to the tax number BE01489990234. The company WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK is located at the address: RIJSELSTRAAT 5; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK is not available. You also can look at reviews of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, open positions, location of WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEN IS KUNNEN KRUISEKE WERVIK, employees, financial statistics.