P.C. CAMPING EECKHOORNHOF

Particuliere bedrijvenWatervervoer • P.C. CAMPING EECKHOORNHOF
Private companiesWater Transportation • P.C. CAMPING EECKHOORNHOF

Contactgegevens P.C. CAMPING EECKHOORNHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.C. CAMPING EECKHOORNHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.C. CAMPING EECKHOORNHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EL?PHANT 5B10; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24102783 (+32-24102783) 24102783 (+32-24102783)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.C. CAMPING EECKHOORNHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.C. CAMPING EECKHOORNHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.C. CAMPING EECKHOORNHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.C. CAMPING EECKHOORNHOF
Products information P.C. CAMPING EECKHOORNHOF

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: P茅tanque.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.C. CAMPING EECKHOORNHOF
(Get full report from official database of BE for P.C. CAMPING EECKHOORNHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.C. CAMPING EECKHOORNHOF
Addition kinds of activities for P.C. CAMPING EECKHOORNHOF

299901. Cokes | Coke
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
39310204. Gitaren en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Guitars and parts, electric and nonelectric
39650103. Knoopkleur voor de handel | Button coloring for the trade

Werken bij P.C. CAMPING EECKHOORNHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.C. CAMPING EECKHOORNHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

Zoek naar antwoorden van P.C. CAMPING EECKHOORNHOF in sociale netwerken
Look for responds of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. Laat een reactie achter voor P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. P.C. CAMPING EECKHOORNHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. Leave a respond for P.C. CAMPING EECKHOORNHOF. P.C. CAMPING EECKHOORNHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.C. CAMPING EECKHOORNHOF op de google maps. Adres en contacten P.C. CAMPING EECKHOORNHOF
Location of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF on the google maps. Address and contacts of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come P.C. CAMPING EECKHOORNHOF P.C. CAMPING EECKHOORNHOF: TEA-ROOM DOLCE VITA | PIZZERIA C.B. | MARCEL TIELS | RITA DE BOECK | Sports (Caf茅 des)

Other related companies as P.C. CAMPING EECKHOORNHOF: TEA-ROOM DOLCE VITA | PIZZERIA C.B. | MARCEL TIELS | RITA DE BOECK | Sports (Caf茅 des)

P.C. CAMPING EECKHOORNHOF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf P.C. CAMPING EECKHOORNHOF bevindt zich op het adres: RUE DE L'EL?PHANT 5B10; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: P茅tanque..
De hoofdactiviteit van P.C. CAMPING EECKHOORNHOF is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.C. CAMPING EECKHOORNHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, openstaande posities, locatie van P.C. CAMPING EECKHOORNHOF op de kaart.

P.C. CAMPING EECKHOORNHOF is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, company assigned to the tax number BE01986297607. The company P.C. CAMPING EECKHOORNHOF is located at the address: RUE DE L'EL?PHANT 5B10; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: P茅tanque..
The main activity of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF is not available. You also can look at reviews of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, open positions, location of P.C. CAMPING EECKHOORNHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.C. CAMPING EECKHOORNHOF, employees, financial statistics.