BOND MOYSON MEDISHOP

Contactgegevens BOND MOYSON MEDISHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOND MOYSON MEDISHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOND MOYSON MEDISHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZILVERSTRAAT 43; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50447911 (+32-50447911) 50447911 (+32-50447911)

Fax (fax): +32 (50) 165-96-74 +32 (50) 165-96-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOND MOYSON MEDISHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOND MOYSON MEDISHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOND MOYSON MEDISHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOND MOYSON MEDISHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOND MOYSON MEDISHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOND MOYSON MEDISHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOND MOYSON MEDISHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOND MOYSON MEDISHOP
Products information BOND MOYSON MEDISHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BOND MOYSON MEDISHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten; Kinderopvang; Medische and orthopedische apparaten; Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOND MOYSON MEDISHOP
(Get full report from official database of BE for BOND MOYSON MEDISHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOND MOYSON MEDISHOP
Addition kinds of activities for BOND MOYSON MEDISHOP

512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
51310208. Noties, anders | Notions, nec
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency
73890703. Laminatiedienst | Laminating service

Werken bij BOND MOYSON MEDISHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOND MOYSON MEDISHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOND MOYSON MEDISHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOND MOYSON MEDISHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van BOND MOYSON MEDISHOP in sociale netwerken
Look for responds of BOND MOYSON MEDISHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOND MOYSON MEDISHOP. Laat een reactie achter voor BOND MOYSON MEDISHOP. BOND MOYSON MEDISHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOND MOYSON MEDISHOP. Leave a respond for BOND MOYSON MEDISHOP. BOND MOYSON MEDISHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOND MOYSON MEDISHOP op de google maps. Adres en contacten BOND MOYSON MEDISHOP
Location of BOND MOYSON MEDISHOP on the google maps. Address and contacts of BOND MOYSON MEDISHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come BOND MOYSON MEDISHOP BOND MOYSON MEDISHOP: CHARLES DE GLOIRE | GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC | BUREAU MARSCHOU | BEL-COLOR | EFFECT

Other related companies as BOND MOYSON MEDISHOP: CHARLES DE GLOIRE | GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC | BUREAU MARSCHOU | BEL-COLOR | EFFECT

BOND MOYSON MEDISHOP is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOND MOYSON MEDISHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf BOND MOYSON MEDISHOP bevindt zich op het adres: ZILVERSTRAAT 43; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Artsen and specialisten; Kinderopvang; Medische and orthopedische apparaten; Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in BOND MOYSON MEDISHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOND MOYSON MEDISHOP is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOND MOYSON MEDISHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOND MOYSON MEDISHOP, openstaande posities, locatie van BOND MOYSON MEDISHOP op de kaart.

BOND MOYSON MEDISHOP is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOND MOYSON MEDISHOP, company assigned to the tax number BE05266540527. The company BOND MOYSON MEDISHOP is located at the address: ZILVERSTRAAT 43; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Artsen and specialisten; Kinderopvang; Medische and orthopedische apparaten; Paramedische behandelingen. Products created in BOND MOYSON MEDISHOP were not found.
The main activity of BOND MOYSON MEDISHOP is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOND MOYSON MEDISHOP is not available. You also can look at reviews of BOND MOYSON MEDISHOP, open positions, location of BOND MOYSON MEDISHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOND MOYSON MEDISHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOND MOYSON MEDISHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOND MOYSON MEDISHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOND MOYSON MEDISHOP, employees, financial statistics.