搂MICHEL VERMEYLEN

Particuliere bedrijvencommunicatie • 搂MICHEL VERMEYLEN
Private companiesCommunications • 搂MICHEL VERMEYLEN

Contactgegevens 搂MICHEL VERMEYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 搂MICHEL VERMEYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

搂MICHEL VERMEYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ATREBATENSTRAAT 151; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27334719 (+32-27334719) 27334719 (+32-27334719)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 搂MICHEL VERMEYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "搂MICHEL VERMEYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "搂MICHEL VERMEYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 搂MICHEL VERMEYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 搂MICHEL VERMEYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 搂MICHEL VERMEYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 搂MICHEL VERMEYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 搂MICHEL VERMEYLEN
Products information 搂MICHEL VERMEYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in 搂MICHEL VERMEYLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 搂MICHEL VERMEYLEN
(Get full report from official database of BE for 搂MICHEL VERMEYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 搂MICHEL VERMEYLEN
Addition kinds of activities for 搂MICHEL VERMEYLEN

314300. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter
50489901. Contactlenzen | Contact lenses

Werken bij 搂MICHEL VERMEYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 搂MICHEL VERMEYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 搂MICHEL VERMEYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 搂MICHEL VERMEYLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Inpak medewerker - 2PL - Regio Ieper of Lo-Reninge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Ieper en Lo-Reninge gaan wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van 搂MICHEL VERMEYLEN in sociale netwerken
Look for responds of 搂MICHEL VERMEYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 搂MICHEL VERMEYLEN. Laat een reactie achter voor 搂MICHEL VERMEYLEN. 搂MICHEL VERMEYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 搂MICHEL VERMEYLEN. Leave a respond for 搂MICHEL VERMEYLEN. 搂MICHEL VERMEYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 搂MICHEL VERMEYLEN op de google maps. Adres en contacten 搂MICHEL VERMEYLEN
Location of 搂MICHEL VERMEYLEN on the google maps. Address and contacts of 搂MICHEL VERMEYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come 搂MICHEL VERMEYLEN 搂MICHEL VERMEYLEN: HANDELSONDERNEMING VAN DEN BROECK | Boghemans C | Little Magic BVBA | YASMINE MAENE | VERKOOPKANTOOR ROUSSEAU

Other related companies as 搂MICHEL VERMEYLEN: HANDELSONDERNEMING VAN DEN BROECK | Boghemans C | Little Magic BVBA | YASMINE MAENE | VERKOOPKANTOOR ROUSSEAU

搂MICHEL VERMEYLEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 搂MICHEL VERMEYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf 搂MICHEL VERMEYLEN bevindt zich op het adres: ATREBATENSTRAAT 151; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in 搂MICHEL VERMEYLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 搂MICHEL VERMEYLEN is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 搂MICHEL VERMEYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 搂MICHEL VERMEYLEN, openstaande posities, locatie van 搂MICHEL VERMEYLEN op de kaart.

搂MICHEL VERMEYLEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is 搂MICHEL VERMEYLEN, company assigned to the tax number BE05671112060. The company 搂MICHEL VERMEYLEN is located at the address: ATREBATENSTRAAT 151; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in 搂MICHEL VERMEYLEN were not found.
The main activity of 搂MICHEL VERMEYLEN is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 搂MICHEL VERMEYLEN is not available. You also can look at reviews of 搂MICHEL VERMEYLEN, open positions, location of 搂MICHEL VERMEYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 搂MICHEL VERMEYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 搂MICHEL VERMEYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 搂MICHEL VERMEYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 搂MICHEL VERMEYLEN, employees, financial statistics.