WIM VAN HOOTEGEM

Contactgegevens WIM VAN HOOTEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM VAN HOOTEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM VAN HOOTEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSTRAAT 2; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656905 (+32-51656905) 51656905 (+32-51656905)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM VAN HOOTEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM VAN HOOTEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM VAN HOOTEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM VAN HOOTEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM VAN HOOTEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM VAN HOOTEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM VAN HOOTEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM VAN HOOTEGEM
Products information WIM VAN HOOTEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in WIM VAN HOOTEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM VAN HOOTEGEM
(Get full report from official database of BE for WIM VAN HOOTEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM VAN HOOTEGEM
Addition kinds of activities for WIM VAN HOOTEGEM

733699. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
20479901. Kattenvoer | Cat food
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
51990302. Cats | Cats
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij WIM VAN HOOTEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM VAN HOOTEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM VAN HOOTEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM VAN HOOTEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van WIM VAN HOOTEGEM in sociale netwerken
Look for responds of WIM VAN HOOTEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM VAN HOOTEGEM. Laat een reactie achter voor WIM VAN HOOTEGEM. WIM VAN HOOTEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM VAN HOOTEGEM. Leave a respond for WIM VAN HOOTEGEM. WIM VAN HOOTEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM VAN HOOTEGEM op de google maps. Adres en contacten WIM VAN HOOTEGEM
Location of WIM VAN HOOTEGEM on the google maps. Address and contacts of WIM VAN HOOTEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM VAN HOOTEGEM WIM VAN HOOTEGEM: HEMISPHERE SUD | MARNIC VAN DIJCKE | Sleeuwaegen A | B. SHIVALKAR | CENTRE PSYCHOLOGIQUE DE L'APPRENTISSAGE ET DU FONCTIONNEMENT MENTAL

Other related companies as WIM VAN HOOTEGEM: HEMISPHERE SUD | MARNIC VAN DIJCKE | Sleeuwaegen A | B. SHIVALKAR | CENTRE PSYCHOLOGIQUE DE L'APPRENTISSAGE ET DU FONCTIONNEMENT MENTAL

WIM VAN HOOTEGEM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM VAN HOOTEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf WIM VAN HOOTEGEM bevindt zich op het adres: KEIZERSTRAAT 2; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in WIM VAN HOOTEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM VAN HOOTEGEM is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM VAN HOOTEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM VAN HOOTEGEM, openstaande posities, locatie van WIM VAN HOOTEGEM op de kaart.

WIM VAN HOOTEGEM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM VAN HOOTEGEM, company assigned to the tax number BE08101562500. The company WIM VAN HOOTEGEM is located at the address: KEIZERSTRAAT 2; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in WIM VAN HOOTEGEM were not found.
The main activity of WIM VAN HOOTEGEM is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM VAN HOOTEGEM is not available. You also can look at reviews of WIM VAN HOOTEGEM, open positions, location of WIM VAN HOOTEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM VAN HOOTEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM VAN HOOTEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM VAN HOOTEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM VAN HOOTEGEM, employees, financial statistics.