WILLEMS LIEVE

Contactgegevens WILLEMS LIEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEMS LIEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEMS LIEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 106; 3001; LEUVEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 16259564 (+32-16259564) 16259564 (+32-16259564)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEMS LIEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEMS LIEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEMS LIEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEMS LIEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEMS LIEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEMS LIEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEMS LIEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEMS LIEVE
Products information WILLEMS LIEVE

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in WILLEMS LIEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEMS LIEVE
(Get full report from official database of BE for WILLEMS LIEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEMS LIEVE
Addition kinds of activities for WILLEMS LIEVE

26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
50850105. Blikjes voor groenten en fruit | Cans for fruits and vegetables
50850600. Industriële gereedschappen | Industrial tools
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij WILLEMS LIEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEMS LIEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEMS LIEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEMS LIEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

Zoek naar antwoorden van WILLEMS LIEVE in sociale netwerken
Look for responds of WILLEMS LIEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEMS LIEVE. Laat een reactie achter voor WILLEMS LIEVE. WILLEMS LIEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEMS LIEVE. Leave a respond for WILLEMS LIEVE. WILLEMS LIEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEMS LIEVE op de google maps. Adres en contacten WILLEMS LIEVE
Location of WILLEMS LIEVE on the google maps. Address and contacts of WILLEMS LIEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEMS LIEVE WILLEMS LIEVE: Madeleine | Belgian Rover Club | E.F.C. DE COINTE | NESTOR DUFRANE | HUGO SMETS

Other related companies as WILLEMS LIEVE: Madeleine | Belgian Rover Club | E.F.C. DE COINTE | NESTOR DUFRANE | HUGO SMETS

WILLEMS LIEVE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEMS LIEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf WILLEMS LIEVE bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 106; 3001; LEUVEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in WILLEMS LIEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLEMS LIEVE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEMS LIEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEMS LIEVE, openstaande posities, locatie van WILLEMS LIEVE op de kaart.

WILLEMS LIEVE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEMS LIEVE, company assigned to the tax number BE09213378906. The company WILLEMS LIEVE is located at the address: TIENSESTEENWEG 106; 3001; LEUVEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in WILLEMS LIEVE were not found.
The main activity of WILLEMS LIEVE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEMS LIEVE is not available. You also can look at reviews of WILLEMS LIEVE, open positions, location of WILLEMS LIEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEMS LIEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEMS LIEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEMS LIEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEMS LIEVE, employees, financial statistics.