Van Landuyt Mario BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Van Landuyt Mario BVBA
Private companiesCommunications • Van Landuyt Mario BVBA

Contactgegevens Van Landuyt Mario BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Landuyt Mario BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Landuyt Mario BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Kerrebroekstraat 8 9300 Aalst, België

Telefoon (phone): +32 (84) 409-91-37 +32 (84) 409-91-37

Fax (fax): +32 (50) 916-26-14 +32 (50) 916-26-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Landuyt Mario BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Landuyt Mario BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Landuyt Mario BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Landuyt Mario BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Landuyt Mario BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Landuyt Mario BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Landuyt Mario BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Landuyt Mario BVBA
Products information Van Landuyt Mario BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04674652099
Ondernemingsnummer: 5918029785
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Van Landuyt Mario BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Landuyt Mario BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Landuyt Mario BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Landuyt Mario BVBA
Addition kinds of activities for Van Landuyt Mario BVBA

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
36120108. Lijnspanning regelaars | Line voltage regulators
36710213. Photomultiplier buizen | Photomultiplier tubes
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)
73840100. Fotografische diensten | Photographic services

Werken bij Van Landuyt Mario BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Landuyt Mario BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Landuyt Mario BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Landuyt Mario BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Van Landuyt Mario BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Landuyt Mario BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Landuyt Mario BVBA. Laat een reactie achter voor Van Landuyt Mario BVBA. Van Landuyt Mario BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Landuyt Mario BVBA. Leave a respond for Van Landuyt Mario BVBA. Van Landuyt Mario BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Landuyt Mario BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Landuyt Mario BVBA
Location of Van Landuyt Mario BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Landuyt Mario BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Landuyt Mario BVBA Van Landuyt Mario BVBA: MOLITOR | Vermoesen R | Piloting Center | Remco Belgium NV | ANNICK SADZOT

Other related companies as Van Landuyt Mario BVBA: MOLITOR | Vermoesen R | Piloting Center | Remco Belgium NV | ANNICK SADZOT

Van Landuyt Mario BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Landuyt Mario BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04674652099. Het bedrijf Van Landuyt Mario BVBA bevindt zich op het adres: Kerrebroekstraat 8 9300 Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 610,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Van Landuyt Mario BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Landuyt Mario BVBA is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Landuyt Mario BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Landuyt Mario BVBA, openstaande posities, locatie van Van Landuyt Mario BVBA op de kaart.

Van Landuyt Mario BVBA is a company, that was registered 1987 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Van Landuyt Mario BVBA, company assigned to the tax number BE04674652099. The company Van Landuyt Mario BVBA is located at the address: Kerrebroekstraat 8 9300 Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 610,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Van Landuyt Mario BVBA were not found.
The main activity of Van Landuyt Mario BVBA is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Landuyt Mario BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Landuyt Mario BVBA, open positions, location of Van Landuyt Mario BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Landuyt Mario BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Landuyt Mario BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Landuyt Mario BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Landuyt Mario BVBA, employees, financial statistics.