Deleersnijder Bouwonderneming BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Deleersnijder Bouwonderneming BVBA
Private companiesAgricultural Services • Deleersnijder Bouwonderneming BVBA

Contactgegevens Deleersnijder Bouwonderneming BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deleersnijder Bouwonderneming BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deleersnijder Bouwonderneming BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vichtestraat 58 8540 Deerlijk, België

Telefoon (phone): +32 (87) 475-85-38 +32 (87) 475-85-38

Fax (fax): +32 (13) 804-83-14 +32 (13) 804-83-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deleersnijder Bouwonderneming BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deleersnijder Bouwonderneming BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deleersnijder Bouwonderneming BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deleersnijder Bouwonderneming BVBA
Products information Deleersnijder Bouwonderneming BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06539031982
Ondernemingsnummer: 8314147949
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Deleersnijder Bouwonderneming BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deleersnijder Bouwonderneming BVBA
(Get full report from official database of BE for Deleersnijder Bouwonderneming BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deleersnijder Bouwonderneming BVBA
Addition kinds of activities for Deleersnijder Bouwonderneming BVBA

823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
874499. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
35790301. Bindende machines, kunststof en lijm | Binding machines, plastic and adhesive
82499904. Correspondentie school | Correspondence school
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij Deleersnijder Bouwonderneming BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deleersnijder Bouwonderneming BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Deleersnijder Bouwonderneming BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Laat een reactie achter voor Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Deleersnijder Bouwonderneming BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Leave a respond for Deleersnijder Bouwonderneming BVBA. Deleersnijder Bouwonderneming BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deleersnijder Bouwonderneming BVBA op de google maps. Adres en contacten Deleersnijder Bouwonderneming BVBA
Location of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA on the google maps. Address and contacts of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deleersnijder Bouwonderneming BVBA Deleersnijder Bouwonderneming BVBA: BRANDWEERKAZERNE | NAIZY | LA FERME DE 4 SAISONS | FE. VAN DE MERGHEL | WILLY DE KEUKELEIRE

Other related companies as Deleersnijder Bouwonderneming BVBA: BRANDWEERKAZERNE | NAIZY | LA FERME DE 4 SAISONS | FE. VAN DE MERGHEL | WILLY DE KEUKELEIRE

Deleersnijder Bouwonderneming BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06539031982. Het bedrijf Deleersnijder Bouwonderneming BVBA bevindt zich op het adres: Vichtestraat 58 8540 Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Deleersnijder Bouwonderneming BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deleersnijder Bouwonderneming BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deleersnijder Bouwonderneming BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, openstaande posities, locatie van Deleersnijder Bouwonderneming BVBA op de kaart.

Deleersnijder Bouwonderneming BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, company assigned to the tax number BE06539031982. The company Deleersnijder Bouwonderneming BVBA is located at the address: Vichtestraat 58 8540 Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Deleersnijder Bouwonderneming BVBA were not found.
The main activity of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA is not available. You also can look at reviews of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, open positions, location of Deleersnijder Bouwonderneming BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deleersnijder Bouwonderneming BVBA, employees, financial statistics.