FLBUSINESSPRINT NV

Contactgegevens FLBUSINESSPRINT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBUSINESSPRINT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBUSINESSPRINT NV

Regio (region): Vorst, België

Adres (address): Vorstln. 34842 BP 1160 1160 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-34-88-77 32-23-34-88-77

Fax (fax): 32-23-34-88-79 32-23-34-88-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBUSINESSPRINT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBUSINESSPRINT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBUSINESSPRINT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBUSINESSPRINT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBUSINESSPRINT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBUSINESSPRINT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBUSINESSPRINT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBUSINESSPRINT NV
Products information FLBUSINESSPRINT NV

BTW identificatienummer (tax): BE06212463378
Ondernemingsnummer: 2963531494
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLBUSINESSPRINT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing peripherals - consumables

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBUSINESSPRINT NV
(Get full report from official database of BE for FLBUSINESSPRINT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBUSINESSPRINT NV
Addition kinds of activities for FLBUSINESSPRINT NV

28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
35319905. Chip spreaders, zelfrijdend | Chip spreaders, self-propelled
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
57190109. Blikwaren | Tinware
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij FLBUSINESSPRINT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBUSINESSPRINT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBUSINESSPRINT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBUSINESSPRINT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van FLBUSINESSPRINT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBUSINESSPRINT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBUSINESSPRINT NV. Laat een reactie achter voor FLBUSINESSPRINT NV. FLBUSINESSPRINT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBUSINESSPRINT NV. Leave a respond for FLBUSINESSPRINT NV. FLBUSINESSPRINT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBUSINESSPRINT NV op de google maps. Adres en contacten FLBUSINESSPRINT NV
Location of FLBUSINESSPRINT NV on the google maps. Address and contacts of FLBUSINESSPRINT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBUSINESSPRINT NV FLBUSINESSPRINT NV: CARBODIAM SA | DE DONCKER | BACKGAMON | CENT. ORIENTAT LE CADUC?E | CMS

Other related companies as FLBUSINESSPRINT NV: CARBODIAM SA | DE DONCKER | BACKGAMON | CENT. ORIENTAT LE CADUC?E | CMS

FLBUSINESSPRINT NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Vorst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBUSINESSPRINT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06212463378. Het bedrijf FLBUSINESSPRINT NV bevindt zich op het adres: Vorstln. 34842 BP 1160 1160 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 740,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing peripherals - consumables. Producten gemaakt in FLBUSINESSPRINT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBUSINESSPRINT NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBUSINESSPRINT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBUSINESSPRINT NV, openstaande posities, locatie van FLBUSINESSPRINT NV op de kaart.

FLBUSINESSPRINT NV is a company, that was registered 1988 in Vorst region, Belgium. Full name of company is FLBUSINESSPRINT NV, company assigned to the tax number BE06212463378. The company FLBUSINESSPRINT NV is located at the address: Vorstln. 34842 BP 1160 1160 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 740,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing peripherals - consumables. Products created in FLBUSINESSPRINT NV were not found.
The main activity of FLBUSINESSPRINT NV is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBUSINESSPRINT NV is not available. You also can look at reviews of FLBUSINESSPRINT NV, open positions, location of FLBUSINESSPRINT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBUSINESSPRINT NV, Vorst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBUSINESSPRINT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBUSINESSPRINT NV, Vorst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBUSINESSPRINT NV, employees, financial statistics.