FLACHET IVO

Contactgegevens FLACHET IVO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLACHET IVO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLACHET IVO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALVEMAANSTRAAT 7; 9040; SINT-AMANDSBERG, België

Telefoon (phone): 92555912 (+32-92555912) 92555912 (+32-92555912)

Fax (fax): +32 (13) 421-19-36 +32 (13) 421-19-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLACHET IVO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLACHET IVO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLACHET IVO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLACHET IVO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLACHET IVO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLACHET IVO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLACHET IVO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLACHET IVO
Products information FLACHET IVO

BTW identificatienummer (tax): BE03620239257
Ondernemingsnummer: 5945770263
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de L´Emploi & Sécurité Sociale, Droit Pénal & Assistance Aux Victimes.. Spécialités: Droit Pénal, Droit de l'Emploi & Sécurité Sociale.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLACHET IVO
(Get full report from official database of BE for FLACHET IVO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLACHET IVO
Addition kinds of activities for FLACHET IVO

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
8031. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
599499. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
17529901. Toegang tot de installatie van het vloersysteem | Access flooring system installation
20770206. Sardine olie | Sardine oil
22210602. Draperies en draperie stoffen, synthetische vezels en zijden | Draperies and drapery fabrics, manmade fiber and silk
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order

Werken bij FLACHET IVO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLACHET IVO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLACHET IVO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLACHET IVO. Looking for open vacancies in other companies

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van FLACHET IVO in sociale netwerken
Look for responds of FLACHET IVO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLACHET IVO. Laat een reactie achter voor FLACHET IVO. FLACHET IVO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLACHET IVO. Leave a respond for FLACHET IVO. FLACHET IVO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLACHET IVO op de google maps. Adres en contacten FLACHET IVO
Location of FLACHET IVO on the google maps. Address and contacts of FLACHET IVO

Andere gerelateerde bedrijven als come FLACHET IVO FLACHET IVO: TTC GENT | DE SMET sa-nv (Ets-Etn) | OCKERMAN ANDY | PATRICK | BUREAU VAN EIJCKEN JAN

Other related companies as FLACHET IVO: TTC GENT | DE SMET sa-nv (Ets-Etn) | OCKERMAN ANDY | PATRICK | BUREAU VAN EIJCKEN JAN

FLACHET IVO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLACHET IVO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03620239257. Het bedrijf FLACHET IVO bevindt zich op het adres: HALVEMAANSTRAAT 7; 9040; SINT-AMANDSBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de L´Emploi & Sécurité Sociale, Droit Pénal & Assistance Aux Victimes.. Spécialités: Droit Pénal, Droit de l'Emploi & Sécurité Sociale..
De hoofdactiviteit van FLACHET IVO is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLACHET IVO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLACHET IVO, openstaande posities, locatie van FLACHET IVO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLACHET IVO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLACHET IVO, company assigned to the tax number BE03620239257. The company FLACHET IVO is located at the address: HALVEMAANSTRAAT 7; 9040; SINT-AMANDSBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit de L´Emploi & Sécurité Sociale, Droit Pénal & Assistance Aux Victimes.. Spécialités: Droit Pénal, Droit de l'Emploi & Sécurité Sociale..
The main activity of FLACHET IVO is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLACHET IVO is not available. You also can look at reviews of FLACHET IVO, open positions, location of FLACHET IVO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLACHET IVO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLACHET IVO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLACHET IVO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLACHET IVO, employees, financial statistics.