V. CAUCHETEUR

Contactgegevens V. CAUCHETEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V. CAUCHETEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

V. CAUCHETEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES TOURTERELLES 12; 7022; MONS, België

Telefoon (phone): 65361853 (+32-65361853) 65361853 (+32-65361853)

Fax (fax): +32 (83) 602-19-50 +32 (83) 602-19-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V. CAUCHETEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V. CAUCHETEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V. CAUCHETEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V. CAUCHETEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V. CAUCHETEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V. CAUCHETEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V. CAUCHETEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V. CAUCHETEUR
Products information V. CAUCHETEUR

BTW identificatienummer (tax): BE02173614501
Ondernemingsnummer: 4891357421
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in V. CAUCHETEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V. CAUCHETEUR
(Get full report from official database of BE for V. CAUCHETEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor V. CAUCHETEUR
Addition kinds of activities for V. CAUCHETEUR

3549. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
23290201. Jassen (geoliede stof, leren leren, enz.): Mannen en jongens ' | Coats (oiled fabric, leatherette, etc.): men's and boys'
24910103. Pilings, behandeld hout | Pilings, treated wood
50519909. Vellen, metaal | Sheets, metal
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait
79970203. Zwemclub, lidmaatschap | Swimming club, membership

Werken bij V. CAUCHETEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V. CAUCHETEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V. CAUCHETEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V. CAUCHETEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TORNADOTRANS

    Type: Vaste Job

    Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van V. CAUCHETEUR in sociale netwerken
Look for responds of V. CAUCHETEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor V. CAUCHETEUR. Laat een reactie achter voor V. CAUCHETEUR. V. CAUCHETEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V. CAUCHETEUR. Leave a respond for V. CAUCHETEUR. V. CAUCHETEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V. CAUCHETEUR op de google maps. Adres en contacten V. CAUCHETEUR
Location of V. CAUCHETEUR on the google maps. Address and contacts of V. CAUCHETEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come V. CAUCHETEUR V. CAUCHETEUR: Centea-Derom Jos | Plaisir de Lire (Librairie) | Van Bael Tom | Léonard ets | Cafe Republique

Other related companies as V. CAUCHETEUR: Centea-Derom Jos | Plaisir de Lire (Librairie) | Van Bael Tom | Léonard ets | Cafe Republique

V. CAUCHETEUR is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V. CAUCHETEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02173614501. Het bedrijf V. CAUCHETEUR bevindt zich op het adres: RUE DES TOURTERELLES 12; 7022; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in V. CAUCHETEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V. CAUCHETEUR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V. CAUCHETEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V. CAUCHETEUR, openstaande posities, locatie van V. CAUCHETEUR op de kaart.

V. CAUCHETEUR is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is V. CAUCHETEUR, company assigned to the tax number BE02173614501. The company V. CAUCHETEUR is located at the address: RUE DES TOURTERELLES 12; 7022; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in V. CAUCHETEUR were not found.
The main activity of V. CAUCHETEUR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V. CAUCHETEUR is not available. You also can look at reviews of V. CAUCHETEUR, open positions, location of V. CAUCHETEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V. CAUCHETEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V. CAUCHETEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V. CAUCHETEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V. CAUCHETEUR, employees, financial statistics.