Cuisi-Chêne SA

Contactgegevens Cuisi-Chêne SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuisi-Chêne SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuisi-Chêne SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Courrière 43 5340 Faulx-Les-Tombes (Gesves), België

Telefoon (phone): +32 (82) 722-58-16 +32 (82) 722-58-16

Fax (fax): +32 (59) 209-81-72 +32 (59) 209-81-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuisi-Chêne SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuisi-Chêne SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuisi-Chêne SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuisi-Chêne SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuisi-Chêne SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuisi-Chêne SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuisi-Chêne SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuisi-Chêne SA
Products information Cuisi-Chêne SA

BTW identificatienummer (tax): BE09553405761
Ondernemingsnummer: 1492462158
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Cuisi-Chêne SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuisi-Chêne SA
(Get full report from official database of BE for Cuisi-Chêne SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuisi-Chêne SA
Addition kinds of activities for Cuisi-Chêne SA

369402. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
10440103. Ondergrondse zilveren mijnbouw | Underground silver mining
20150301. Egg albumen | Egg albumen
22210102. Dekens, kunstmatige vezel | Blanketings, manmade fiber
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
30699919. Bakken, rubber | Trays, rubber
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing

Werken bij Cuisi-Chêne SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuisi-Chêne SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuisi-Chêne SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuisi-Chêne SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Cuisi-Chêne SA in sociale netwerken
Look for responds of Cuisi-Chêne SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuisi-Chêne SA. Laat een reactie achter voor Cuisi-Chêne SA. Cuisi-Chêne SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuisi-Chêne SA. Leave a respond for Cuisi-Chêne SA. Cuisi-Chêne SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuisi-Chêne SA op de google maps. Adres en contacten Cuisi-Chêne SA
Location of Cuisi-Chêne SA on the google maps. Address and contacts of Cuisi-Chêne SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuisi-Chêne SA Cuisi-Chêne SA: FLDE MEYER KURT | ASLK-CGER Bank | De Slotenmaker | RACHET OUHAMA | Corso Roberto ets

Other related companies as Cuisi-Chêne SA: FLDE MEYER KURT | ASLK-CGER Bank | De Slotenmaker | RACHET OUHAMA | Corso Roberto ets

Cuisi-Chêne SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuisi-Chêne SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553405761. Het bedrijf Cuisi-Chêne SA bevindt zich op het adres: Rue de Courrière 43 5340 Faulx-Les-Tombes (Gesves). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Cuisi-Chêne SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuisi-Chêne SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuisi-Chêne SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuisi-Chêne SA, openstaande posities, locatie van Cuisi-Chêne SA op de kaart.

Cuisi-Chêne SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cuisi-Chêne SA, company assigned to the tax number BE09553405761. The company Cuisi-Chêne SA is located at the address: Rue de Courrière 43 5340 Faulx-Les-Tombes (Gesves). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Cuisi-Chêne SA were not found.
The main activity of Cuisi-Chêne SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuisi-Chêne SA is not available. You also can look at reviews of Cuisi-Chêne SA, open positions, location of Cuisi-Chêne SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuisi-Chêne SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuisi-Chêne SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuisi-Chêne SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuisi-Chêne SA, employees, financial statistics.