STEPHANUS VERMORGEN

Contactgegevens STEPHANUS VERMORGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHANUS VERMORGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHANUS VERMORGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLINGEDIJKSTRAAT 112; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37707637 (+32-37707637) 37707637 (+32-37707637)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHANUS VERMORGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHANUS VERMORGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHANUS VERMORGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHANUS VERMORGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHANUS VERMORGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHANUS VERMORGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHANUS VERMORGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHANUS VERMORGEN
Products information STEPHANUS VERMORGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in STEPHANUS VERMORGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHANUS VERMORGEN
(Get full report from official database of BE for STEPHANUS VERMORGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHANUS VERMORGEN
Addition kinds of activities for STEPHANUS VERMORGEN

0112. Rijst | Rice
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order

Werken bij STEPHANUS VERMORGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHANUS VERMORGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHANUS VERMORGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHANUS VERMORGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

Zoek naar antwoorden van STEPHANUS VERMORGEN in sociale netwerken
Look for responds of STEPHANUS VERMORGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHANUS VERMORGEN. Laat een reactie achter voor STEPHANUS VERMORGEN. STEPHANUS VERMORGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHANUS VERMORGEN. Leave a respond for STEPHANUS VERMORGEN. STEPHANUS VERMORGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHANUS VERMORGEN op de google maps. Adres en contacten STEPHANUS VERMORGEN
Location of STEPHANUS VERMORGEN on the google maps. Address and contacts of STEPHANUS VERMORGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHANUS VERMORGEN STEPHANUS VERMORGEN: BEENHOUWERIJ FRANCOIS | FRITERIE LE DAGOBERT | HUIS SUCCES | Q. RUTSAERT | Rucon Ventilatoren S.A.

Other related companies as STEPHANUS VERMORGEN: BEENHOUWERIJ FRANCOIS | FRITERIE LE DAGOBERT | HUIS SUCCES | Q. RUTSAERT | Rucon Ventilatoren S.A.

STEPHANUS VERMORGEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHANUS VERMORGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf STEPHANUS VERMORGEN bevindt zich op het adres: KLINGEDIJKSTRAAT 112; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in STEPHANUS VERMORGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEPHANUS VERMORGEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHANUS VERMORGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHANUS VERMORGEN, openstaande posities, locatie van STEPHANUS VERMORGEN op de kaart.

STEPHANUS VERMORGEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHANUS VERMORGEN, company assigned to the tax number BE07497863769. The company STEPHANUS VERMORGEN is located at the address: KLINGEDIJKSTRAAT 112; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in STEPHANUS VERMORGEN were not found.
The main activity of STEPHANUS VERMORGEN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHANUS VERMORGEN is not available. You also can look at reviews of STEPHANUS VERMORGEN, open positions, location of STEPHANUS VERMORGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHANUS VERMORGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHANUS VERMORGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHANUS VERMORGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHANUS VERMORGEN, employees, financial statistics.