SOPHIE DEMANEZ

Contactgegevens SOPHIE DEMANEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOPHIE DEMANEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOPHIE DEMANEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CHAUDFONTAINE 11; 4624; FLERON, België

Telefoon (phone): 43583680 (+32-43583680) 43583680 (+32-43583680)

Fax (fax): +32 (86) 194-97-63 +32 (86) 194-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOPHIE DEMANEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOPHIE DEMANEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOPHIE DEMANEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOPHIE DEMANEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOPHIE DEMANEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOPHIE DEMANEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOPHIE DEMANEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOPHIE DEMANEZ
Products information SOPHIE DEMANEZ

BTW identificatienummer (tax): BE02251892089
Ondernemingsnummer: 5977081298
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SOPHIE DEMANEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOPHIE DEMANEZ
(Get full report from official database of BE for SOPHIE DEMANEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOPHIE DEMANEZ
Addition kinds of activities for SOPHIE DEMANEZ

362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law

Werken bij SOPHIE DEMANEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOPHIE DEMANEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOPHIE DEMANEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOPHIE DEMANEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van SOPHIE DEMANEZ in sociale netwerken
Look for responds of SOPHIE DEMANEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOPHIE DEMANEZ. Laat een reactie achter voor SOPHIE DEMANEZ. SOPHIE DEMANEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOPHIE DEMANEZ. Leave a respond for SOPHIE DEMANEZ. SOPHIE DEMANEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOPHIE DEMANEZ op de google maps. Adres en contacten SOPHIE DEMANEZ
Location of SOPHIE DEMANEZ on the google maps. Address and contacts of SOPHIE DEMANEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come SOPHIE DEMANEZ SOPHIE DEMANEZ: Construct CLEAN SPRL | RIA VANCAMP | DUNSKI ALAIN | GARAGE TORINO MOTOR | NETMINING NV

Other related companies as SOPHIE DEMANEZ: Construct CLEAN SPRL | RIA VANCAMP | DUNSKI ALAIN | GARAGE TORINO MOTOR | NETMINING NV

SOPHIE DEMANEZ is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOPHIE DEMANEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251892089. Het bedrijf SOPHIE DEMANEZ bevindt zich op het adres: RUE DE CHAUDFONTAINE 11; 4624; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in SOPHIE DEMANEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOPHIE DEMANEZ is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOPHIE DEMANEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOPHIE DEMANEZ, openstaande posities, locatie van SOPHIE DEMANEZ op de kaart.

SOPHIE DEMANEZ is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOPHIE DEMANEZ, company assigned to the tax number BE02251892089. The company SOPHIE DEMANEZ is located at the address: RUE DE CHAUDFONTAINE 11; 4624; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in SOPHIE DEMANEZ were not found.
The main activity of SOPHIE DEMANEZ is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOPHIE DEMANEZ is not available. You also can look at reviews of SOPHIE DEMANEZ, open positions, location of SOPHIE DEMANEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOPHIE DEMANEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOPHIE DEMANEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOPHIE DEMANEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOPHIE DEMANEZ, employees, financial statistics.