SIMON VANSTEYVOORT

Contactgegevens SIMON VANSTEYVOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMON VANSTEYVOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMON VANSTEYVOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G. GEZELLELAAN 35; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38893363 (+32-38893363) 38893363 (+32-38893363)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMON VANSTEYVOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMON VANSTEYVOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMON VANSTEYVOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMON VANSTEYVOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMON VANSTEYVOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMON VANSTEYVOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMON VANSTEYVOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMON VANSTEYVOORT
Products information SIMON VANSTEYVOORT

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SIMON VANSTEYVOORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMON VANSTEYVOORT
(Get full report from official database of BE for SIMON VANSTEYVOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMON VANSTEYVOORT
Addition kinds of activities for SIMON VANSTEYVOORT

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company

Werken bij SIMON VANSTEYVOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMON VANSTEYVOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMON VANSTEYVOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMON VANSTEYVOORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

Zoek naar antwoorden van SIMON VANSTEYVOORT in sociale netwerken
Look for responds of SIMON VANSTEYVOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMON VANSTEYVOORT. Laat een reactie achter voor SIMON VANSTEYVOORT. SIMON VANSTEYVOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMON VANSTEYVOORT. Leave a respond for SIMON VANSTEYVOORT. SIMON VANSTEYVOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMON VANSTEYVOORT op de google maps. Adres en contacten SIMON VANSTEYVOORT
Location of SIMON VANSTEYVOORT on the google maps. Address and contacts of SIMON VANSTEYVOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMON VANSTEYVOORT SIMON VANSTEYVOORT: CRAUWELS & ZN | KAPELSE BOUWWERKEN & ZN | MAN?GE PADDOCK-TERLAEMEN | NANCY | Dolphin Computers

Other related companies as SIMON VANSTEYVOORT: CRAUWELS & ZN | KAPELSE BOUWWERKEN & ZN | MAN?GE PADDOCK-TERLAEMEN | NANCY | Dolphin Computers

SIMON VANSTEYVOORT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMON VANSTEYVOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf SIMON VANSTEYVOORT bevindt zich op het adres: G. GEZELLELAAN 35; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in SIMON VANSTEYVOORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMON VANSTEYVOORT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMON VANSTEYVOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMON VANSTEYVOORT, openstaande posities, locatie van SIMON VANSTEYVOORT op de kaart.

SIMON VANSTEYVOORT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMON VANSTEYVOORT, company assigned to the tax number BE08775573730. The company SIMON VANSTEYVOORT is located at the address: G. GEZELLELAAN 35; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in SIMON VANSTEYVOORT were not found.
The main activity of SIMON VANSTEYVOORT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMON VANSTEYVOORT is not available. You also can look at reviews of SIMON VANSTEYVOORT, open positions, location of SIMON VANSTEYVOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMON VANSTEYVOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMON VANSTEYVOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMON VANSTEYVOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMON VANSTEYVOORT, employees, financial statistics.