KAPELSE BOUWWERKEN & ZN

Contactgegevens KAPELSE BOUWWERKEN & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPELSE BOUWWERKEN & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPELSE BOUWWERKEN & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUGENBERG 135; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36642172 (+32-36642172) 36642172 (+32-36642172)

Fax (fax): +32 (68) 482-23-96 +32 (68) 482-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPELSE BOUWWERKEN & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPELSE BOUWWERKEN & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPELSE BOUWWERKEN & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPELSE BOUWWERKEN & ZN
Products information KAPELSE BOUWWERKEN & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE01978607177
Ondernemingsnummer: 7554992675
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPELSE BOUWWERKEN & ZN
(Get full report from official database of BE for KAPELSE BOUWWERKEN & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPELSE BOUWWERKEN & ZN
Addition kinds of activities for KAPELSE BOUWWERKEN & ZN

544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
22960301. Snoer voor het versterken van brandstofcellen | Cord for reinforcing fuel cells
30530205. Verpakking: stoommotoren, pijpkoppelingen, luchtcompressoren, enz. | Packing: steam engines, pipe joints, air compressors, etc.
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
53999903. Land algemene winkels | Country general stores

Werken bij KAPELSE BOUWWERKEN & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPELSE BOUWWERKEN & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Input bediende (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van KAPELSE BOUWWERKEN & ZN in sociale netwerken
Look for responds of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. Laat een reactie achter voor KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. KAPELSE BOUWWERKEN & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. Leave a respond for KAPELSE BOUWWERKEN & ZN. KAPELSE BOUWWERKEN & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPELSE BOUWWERKEN & ZN op de google maps. Adres en contacten KAPELSE BOUWWERKEN & ZN
Location of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN on the google maps. Address and contacts of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPELSE BOUWWERKEN & ZN KAPELSE BOUWWERKEN & ZN: De Busschere Kristof BVBA | PELEN PRINT | MINDVIEW | PH. HOREMANS | Grimaldi Belgium NV

Other related companies as KAPELSE BOUWWERKEN & ZN: De Busschere Kristof BVBA | PELEN PRINT | MINDVIEW | PH. HOREMANS | Grimaldi Belgium NV

KAPELSE BOUWWERKEN & ZN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978607177. Het bedrijf KAPELSE BOUWWERKEN & ZN bevindt zich op het adres: LEUGENBERG 135; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van KAPELSE BOUWWERKEN & ZN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPELSE BOUWWERKEN & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, openstaande posities, locatie van KAPELSE BOUWWERKEN & ZN op de kaart.

KAPELSE BOUWWERKEN & ZN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, company assigned to the tax number BE01978607177. The company KAPELSE BOUWWERKEN & ZN is located at the address: LEUGENBERG 135; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN is not available. You also can look at reviews of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, open positions, location of KAPELSE BOUWWERKEN & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPELSE BOUWWERKEN & ZN, employees, financial statistics.