SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Private companiesEducational Services • SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Contactgegevens SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOCKEYLAAN 103; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27625366 (+32-27625366) 27625366 (+32-27625366)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Products information SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
(Get full report from official database of BE for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Addition kinds of activities for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
39499909. Speeltoestellen | Playground equipment
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
51690202. aërosolen | Aerosols
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

Zoek naar antwoorden van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN in sociale netwerken
Look for responds of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Laat een reactie achter voor SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. Leave a respond for SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN. SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN op de google maps. Adres en contacten SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN
Location of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN on the google maps. Address and contacts of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: COIFFURE SABINE | Dienst Opvanggezinnen | Defever Bloemen- & Tuincenter | GALERIE SIEMATIC | Ducatistore Brugge

Other related companies as SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN: COIFFURE SABINE | Dienst Opvanggezinnen | Defever Bloemen- & Tuincenter | GALERIE SIEMATIC | Ducatistore Brugge

SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN bevindt zich op het adres: HOCKEYLAAN 103; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, openstaande posities, locatie van SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN op de kaart.

SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, company assigned to the tax number BE06587646484. The company SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is located at the address: HOCKEYLAAN 103; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN were not found.
The main activity of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN is not available. You also can look at reviews of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, open positions, location of SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE DE COOMAN/S. DE COOMAN, employees, financial statistics.