SANDRINE WARZEE

Contactgegevens SANDRINE WARZEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDRINE WARZEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDRINE WARZEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BD PIRE LEF. DESNOUETTES 71; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23872591 (+32-23872591) 23872591 (+32-23872591)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDRINE WARZEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDRINE WARZEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDRINE WARZEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDRINE WARZEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDRINE WARZEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDRINE WARZEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDRINE WARZEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDRINE WARZEE
Products information SANDRINE WARZEE

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SANDRINE WARZEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDRINE WARZEE
(Get full report from official database of BE for SANDRINE WARZEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDRINE WARZEE
Addition kinds of activities for SANDRINE WARZEE

356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
27529907. Handelszegels, gelithografeerd | Trading stamps, lithographed
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant

Werken bij SANDRINE WARZEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDRINE WARZEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDRINE WARZEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDRINE WARZEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van SANDRINE WARZEE in sociale netwerken
Look for responds of SANDRINE WARZEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDRINE WARZEE. Laat een reactie achter voor SANDRINE WARZEE. SANDRINE WARZEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDRINE WARZEE. Leave a respond for SANDRINE WARZEE. SANDRINE WARZEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDRINE WARZEE op de google maps. Adres en contacten SANDRINE WARZEE
Location of SANDRINE WARZEE on the google maps. Address and contacts of SANDRINE WARZEE

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDRINE WARZEE SANDRINE WARZEE: HUNT BVBA | FRANK BAELDE | Walily | P&V | Riga Jean-Pierre

Other related companies as SANDRINE WARZEE: HUNT BVBA | FRANK BAELDE | Walily | P&V | Riga Jean-Pierre

SANDRINE WARZEE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDRINE WARZEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf SANDRINE WARZEE bevindt zich op het adres: BD PIRE LEF. DESNOUETTES 71; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in SANDRINE WARZEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANDRINE WARZEE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDRINE WARZEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDRINE WARZEE, openstaande posities, locatie van SANDRINE WARZEE op de kaart.

SANDRINE WARZEE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDRINE WARZEE, company assigned to the tax number BE06903228759. The company SANDRINE WARZEE is located at the address: BD PIRE LEF. DESNOUETTES 71; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in SANDRINE WARZEE were not found.
The main activity of SANDRINE WARZEE is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDRINE WARZEE is not available. You also can look at reviews of SANDRINE WARZEE, open positions, location of SANDRINE WARZEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDRINE WARZEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDRINE WARZEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDRINE WARZEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDRINE WARZEE, employees, financial statistics.