RITA DE GROOT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • RITA DE GROOT
Private companiesMotion Pictures • RITA DE GROOT

Contactgegevens RITA DE GROOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA DE GROOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA DE GROOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEON DE LOOFSTRAAT 32; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92317751 (+32-92317751) 92317751 (+32-92317751)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA DE GROOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA DE GROOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA DE GROOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA DE GROOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA DE GROOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA DE GROOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA DE GROOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA DE GROOT
Products information RITA DE GROOT

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in RITA DE GROOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA DE GROOT
(Get full report from official database of BE for RITA DE GROOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA DE GROOT
Addition kinds of activities for RITA DE GROOT

26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
35429913. Spijker machines | Nail heading machines
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
75130000. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers

Werken bij RITA DE GROOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA DE GROOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA DE GROOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA DE GROOT. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van RITA DE GROOT in sociale netwerken
Look for responds of RITA DE GROOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA DE GROOT. Laat een reactie achter voor RITA DE GROOT. RITA DE GROOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA DE GROOT. Leave a respond for RITA DE GROOT. RITA DE GROOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA DE GROOT op de google maps. Adres en contacten RITA DE GROOT
Location of RITA DE GROOT on the google maps. Address and contacts of RITA DE GROOT

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA DE GROOT RITA DE GROOT: TOUT ہ SEC | DE KEFFER | KR?FEL | MARCEL MICHIELS | HYPERGROUND.com

Other related companies as RITA DE GROOT: TOUT ہ SEC | DE KEFFER | KR?FEL | MARCEL MICHIELS | HYPERGROUND.com

RITA DE GROOT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA DE GROOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf RITA DE GROOT bevindt zich op het adres: LEON DE LOOFSTRAAT 32; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in RITA DE GROOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RITA DE GROOT is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA DE GROOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA DE GROOT, openstaande posities, locatie van RITA DE GROOT op de kaart.

RITA DE GROOT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA DE GROOT, company assigned to the tax number BE08350402832. The company RITA DE GROOT is located at the address: LEON DE LOOFSTRAAT 32; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in RITA DE GROOT were not found.
The main activity of RITA DE GROOT is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA DE GROOT is not available. You also can look at reviews of RITA DE GROOT, open positions, location of RITA DE GROOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA DE GROOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA DE GROOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA DE GROOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA DE GROOT, employees, financial statistics.