RENILDE RENIERS

Contactgegevens RENILDE RENIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENILDE RENIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENILDE RENIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNBERGENSTRAAT 59; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16255807 (+32-16255807) 16255807 (+32-16255807)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENILDE RENIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENILDE RENIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENILDE RENIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENILDE RENIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENILDE RENIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENILDE RENIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENILDE RENIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENILDE RENIERS
Products information RENILDE RENIERS

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in RENILDE RENIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENILDE RENIERS
(Get full report from official database of BE for RENILDE RENIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENILDE RENIERS
Addition kinds of activities for RENILDE RENIERS

07220102. Maïs, machine oogstdiensten | Corn, machine harvesting services
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
48320203. religieus | Religious
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij RENILDE RENIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENILDE RENIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENILDE RENIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENILDE RENIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van RENILDE RENIERS in sociale netwerken
Look for responds of RENILDE RENIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENILDE RENIERS. Laat een reactie achter voor RENILDE RENIERS. RENILDE RENIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENILDE RENIERS. Leave a respond for RENILDE RENIERS. RENILDE RENIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENILDE RENIERS op de google maps. Adres en contacten RENILDE RENIERS
Location of RENILDE RENIERS on the google maps. Address and contacts of RENILDE RENIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come RENILDE RENIERS RENILDE RENIERS: COIFFURE ELISA | BUREAU VAN DORSSELAER | VAN DE MAELE | COIFFURE JOSIANE | ANN HAESEVOETS

Other related companies as RENILDE RENIERS: COIFFURE ELISA | BUREAU VAN DORSSELAER | VAN DE MAELE | COIFFURE JOSIANE | ANN HAESEVOETS

RENILDE RENIERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENILDE RENIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf RENILDE RENIERS bevindt zich op het adres: WIJNBERGENSTRAAT 59; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in RENILDE RENIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENILDE RENIERS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENILDE RENIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENILDE RENIERS, openstaande posities, locatie van RENILDE RENIERS op de kaart.

RENILDE RENIERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENILDE RENIERS, company assigned to the tax number BE01096405029. The company RENILDE RENIERS is located at the address: WIJNBERGENSTRAAT 59; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in RENILDE RENIERS were not found.
The main activity of RENILDE RENIERS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENILDE RENIERS is not available. You also can look at reviews of RENILDE RENIERS, open positions, location of RENILDE RENIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENILDE RENIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENILDE RENIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENILDE RENIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENILDE RENIERS, employees, financial statistics.