R. TROCH

Contactgegevens R. TROCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. TROCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. TROCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-GERTRUDE 21; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23549801 (+32-23549801) 23549801 (+32-23549801)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. TROCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. TROCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. TROCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. TROCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. TROCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. TROCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. TROCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. TROCH
Products information R. TROCH

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in R. TROCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. TROCH
(Get full report from official database of BE for R. TROCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. TROCH
Addition kinds of activities for R. TROCH

289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production

Werken bij R. TROCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. TROCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. TROCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. TROCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van R. TROCH in sociale netwerken
Look for responds of R. TROCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. TROCH. Laat een reactie achter voor R. TROCH. R. TROCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. TROCH. Leave a respond for R. TROCH. R. TROCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. TROCH op de google maps. Adres en contacten R. TROCH
Location of R. TROCH on the google maps. Address and contacts of R. TROCH

Andere gerelateerde bedrijven als come R. TROCH R. TROCH: GROEP ARGENTA | SUPER PELTRI | COIFFURE TONY | De Maerschalck Dirk | JOZEF KUSTERMANS

Other related companies as R. TROCH: GROEP ARGENTA | SUPER PELTRI | COIFFURE TONY | De Maerschalck Dirk | JOZEF KUSTERMANS

R. TROCH is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. TROCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf R. TROCH bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-GERTRUDE 21; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in R. TROCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. TROCH is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. TROCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. TROCH, openstaande posities, locatie van R. TROCH op de kaart.

R. TROCH is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. TROCH, company assigned to the tax number BE06147369384. The company R. TROCH is located at the address: RUE SAINTE-GERTRUDE 21; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in R. TROCH were not found.
The main activity of R. TROCH is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R. TROCH is not available. You also can look at reviews of R. TROCH, open positions, location of R. TROCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. TROCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. TROCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. TROCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. TROCH, employees, financial statistics.