R. SCHEERLINCK

Contactgegevens R. SCHEERLINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. SCHEERLINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. SCHEERLINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAVENDERSTRAAT 2; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 93610277 (+32-93610277) 93610277 (+32-93610277)

Fax (fax): +32 (53) 871-53-75 +32 (53) 871-53-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. SCHEERLINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. SCHEERLINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. SCHEERLINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. SCHEERLINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. SCHEERLINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. SCHEERLINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. SCHEERLINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. SCHEERLINCK
Products information R. SCHEERLINCK

BTW identificatienummer (tax): BE03103332519
Ondernemingsnummer: 5628814697
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in R. SCHEERLINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. SCHEERLINCK
(Get full report from official database of BE for R. SCHEERLINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. SCHEERLINCK
Addition kinds of activities for R. SCHEERLINCK

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
35450103. Meterblokken | Gauge blocks
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies

Werken bij R. SCHEERLINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. SCHEERLINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. SCHEERLINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. SCHEERLINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van R. SCHEERLINCK in sociale netwerken
Look for responds of R. SCHEERLINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. SCHEERLINCK. Laat een reactie achter voor R. SCHEERLINCK. R. SCHEERLINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. SCHEERLINCK. Leave a respond for R. SCHEERLINCK. R. SCHEERLINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. SCHEERLINCK op de google maps. Adres en contacten R. SCHEERLINCK
Location of R. SCHEERLINCK on the google maps. Address and contacts of R. SCHEERLINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come R. SCHEERLINCK R. SCHEERLINCK: RUSTHUIS KEMPENERF | HALETRA | COIFFURE DANNY | COIFFURE MARIE-ANGE | BRUSSELS SNOOKER CLUB

Other related companies as R. SCHEERLINCK: RUSTHUIS KEMPENERF | HALETRA | COIFFURE DANNY | COIFFURE MARIE-ANGE | BRUSSELS SNOOKER CLUB

R. SCHEERLINCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. SCHEERLINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103332519. Het bedrijf R. SCHEERLINCK bevindt zich op het adres: LAVENDERSTRAAT 2; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in R. SCHEERLINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. SCHEERLINCK is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. SCHEERLINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. SCHEERLINCK, openstaande posities, locatie van R. SCHEERLINCK op de kaart.

R. SCHEERLINCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. SCHEERLINCK, company assigned to the tax number BE03103332519. The company R. SCHEERLINCK is located at the address: LAVENDERSTRAAT 2; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in R. SCHEERLINCK were not found.
The main activity of R. SCHEERLINCK is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R. SCHEERLINCK is not available. You also can look at reviews of R. SCHEERLINCK, open positions, location of R. SCHEERLINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. SCHEERLINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. SCHEERLINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. SCHEERLINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. SCHEERLINCK, employees, financial statistics.