PIERRE PIMPURNIAUX

Contactgegevens PIERRE PIMPURNIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE PIMPURNIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE PIMPURNIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NIVELLES 100; 7110; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 64662604 (+32-64662604) 64662604 (+32-64662604)

Fax (fax): +32 (82) 844-22-88 +32 (82) 844-22-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE PIMPURNIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE PIMPURNIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE PIMPURNIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE PIMPURNIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE PIMPURNIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE PIMPURNIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE PIMPURNIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE PIMPURNIAUX
Products information PIERRE PIMPURNIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07832946777
Ondernemingsnummer: 4913604736
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PIERRE PIMPURNIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE PIMPURNIAUX
(Get full report from official database of BE for PIERRE PIMPURNIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE PIMPURNIAUX
Addition kinds of activities for PIERRE PIMPURNIAUX

5992. Bloemisten | Florists
23390301. Atletische kleding: vrouwen, misses 'en junioren' | Athletic clothing: women's, misses', and juniors'
34290205. Tijdsloten | Time locks
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor

Werken bij PIERRE PIMPURNIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE PIMPURNIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE PIMPURNIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE PIMPURNIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

Zoek naar antwoorden van PIERRE PIMPURNIAUX in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE PIMPURNIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE PIMPURNIAUX. Laat een reactie achter voor PIERRE PIMPURNIAUX. PIERRE PIMPURNIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE PIMPURNIAUX. Leave a respond for PIERRE PIMPURNIAUX. PIERRE PIMPURNIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE PIMPURNIAUX op de google maps. Adres en contacten PIERRE PIMPURNIAUX
Location of PIERRE PIMPURNIAUX on the google maps. Address and contacts of PIERRE PIMPURNIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE PIMPURNIAUX PIERRE PIMPURNIAUX: MAAIKE DUPONT | TOITURES F & G | SACELUX SPRL | Au Talon d'Achille | FRANCK LAURIJSSEN

Other related companies as PIERRE PIMPURNIAUX: MAAIKE DUPONT | TOITURES F & G | SACELUX SPRL | Au Talon d'Achille | FRANCK LAURIJSSEN

PIERRE PIMPURNIAUX is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE PIMPURNIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07832946777. Het bedrijf PIERRE PIMPURNIAUX bevindt zich op het adres: RUE DE NIVELLES 100; 7110; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PIERRE PIMPURNIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE PIMPURNIAUX is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE PIMPURNIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE PIMPURNIAUX, openstaande posities, locatie van PIERRE PIMPURNIAUX op de kaart.

PIERRE PIMPURNIAUX is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE PIMPURNIAUX, company assigned to the tax number BE07832946777. The company PIERRE PIMPURNIAUX is located at the address: RUE DE NIVELLES 100; 7110; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PIERRE PIMPURNIAUX were not found.
The main activity of PIERRE PIMPURNIAUX is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE PIMPURNIAUX is not available. You also can look at reviews of PIERRE PIMPURNIAUX, open positions, location of PIERRE PIMPURNIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE PIMPURNIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE PIMPURNIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE PIMPURNIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE PIMPURNIAUX, employees, financial statistics.