PIERRE KEIGNAERT

Contactgegevens PIERRE KEIGNAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE KEIGNAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE KEIGNAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAUWEKIJNSTRAAT 1; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57202163 (+32-57202163) 57202163 (+32-57202163)

Fax (fax): +32 (9) 185-83-84 +32 (9) 185-83-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE KEIGNAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE KEIGNAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE KEIGNAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE KEIGNAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE KEIGNAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE KEIGNAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE KEIGNAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE KEIGNAERT
Products information PIERRE KEIGNAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02071990966
Ondernemingsnummer: 9955505371
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PIERRE KEIGNAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE KEIGNAERT
(Get full report from official database of BE for PIERRE KEIGNAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE KEIGNAERT
Addition kinds of activities for PIERRE KEIGNAERT

483202. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
36290203. Condensers, vast of variabel | Condensers, fixed or variable
38240103. Impeller en teller aangedreven flow meters | Impeller and counter driven flow meters
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec

Werken bij PIERRE KEIGNAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE KEIGNAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE KEIGNAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE KEIGNAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van PIERRE KEIGNAERT in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE KEIGNAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE KEIGNAERT. Laat een reactie achter voor PIERRE KEIGNAERT. PIERRE KEIGNAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE KEIGNAERT. Leave a respond for PIERRE KEIGNAERT. PIERRE KEIGNAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE KEIGNAERT op de google maps. Adres en contacten PIERRE KEIGNAERT
Location of PIERRE KEIGNAERT on the google maps. Address and contacts of PIERRE KEIGNAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE KEIGNAERT PIERRE KEIGNAERT: PHILIP TERMONT | ROLEX/VERMEIREN | LUC FIERS | FILIP LIBBRECHT | PAPETERIE DU VIEUX TILLEUL

Other related companies as PIERRE KEIGNAERT: PHILIP TERMONT | ROLEX/VERMEIREN | LUC FIERS | FILIP LIBBRECHT | PAPETERIE DU VIEUX TILLEUL

PIERRE KEIGNAERT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE KEIGNAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071990966. Het bedrijf PIERRE KEIGNAERT bevindt zich op het adres: KAUWEKIJNSTRAAT 1; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PIERRE KEIGNAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE KEIGNAERT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE KEIGNAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE KEIGNAERT, openstaande posities, locatie van PIERRE KEIGNAERT op de kaart.

PIERRE KEIGNAERT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE KEIGNAERT, company assigned to the tax number BE02071990966. The company PIERRE KEIGNAERT is located at the address: KAUWEKIJNSTRAAT 1; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PIERRE KEIGNAERT were not found.
The main activity of PIERRE KEIGNAERT is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE KEIGNAERT is not available. You also can look at reviews of PIERRE KEIGNAERT, open positions, location of PIERRE KEIGNAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE KEIGNAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE KEIGNAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE KEIGNAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE KEIGNAERT, employees, financial statistics.