LUC FIERS

Contactgegevens LUC FIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC FIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC FIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 5; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51722735 (+32-51722735) 51722735 (+32-51722735)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC FIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC FIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC FIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC FIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC FIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC FIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC FIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC FIERS
Products information LUC FIERS

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC FIERS
(Get full report from official database of BE for LUC FIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC FIERS
Addition kinds of activities for LUC FIERS

2992. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
47410000. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
51549903. Geiten | Goats
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
72990102. Dieetcentrum, zonder medisch personeel | Diet center, without medical staff

Werken bij LUC FIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC FIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC FIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC FIERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

 • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

 • Technisch magazijnier (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

 • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

 • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

 • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Constructiv

  Type: Vaste Job

  Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

 • Allround schrijnwerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Construct Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

 • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van LUC FIERS in sociale netwerken
Look for responds of LUC FIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC FIERS. Laat een reactie achter voor LUC FIERS. LUC FIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC FIERS. Leave a respond for LUC FIERS. LUC FIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC FIERS op de google maps. Adres en contacten LUC FIERS
Location of LUC FIERS on the google maps. Address and contacts of LUC FIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC FIERS LUC FIERS: FLTECHNIMETAL SA | OFFINI | SERVICE APPLICATION & SOUDAGE | Naeyaert E | C.A.I.

Other related companies as LUC FIERS: FLTECHNIMETAL SA | OFFINI | SERVICE APPLICATION & SOUDAGE | Naeyaert E | C.A.I.

LUC FIERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC FIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf LUC FIERS bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 5; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC FIERS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC FIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC FIERS, openstaande posities, locatie van LUC FIERS op de kaart.

LUC FIERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC FIERS, company assigned to the tax number BE06309692382. The company LUC FIERS is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 5; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC FIERS is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC FIERS is not available. You also can look at reviews of LUC FIERS, open positions, location of LUC FIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC FIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC FIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC FIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC FIERS, employees, financial statistics.