PHILIPPE LOUVRIER

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • PHILIPPE LOUVRIER
Private companiesEducational Services • PHILIPPE LOUVRIER

Contactgegevens PHILIPPE LOUVRIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE LOUVRIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE LOUVRIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI POCHEZ 149; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65652435 (+32-65652435) 65652435 (+32-65652435)

Fax (fax): +32 (57) 591-70-49 +32 (57) 591-70-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE LOUVRIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE LOUVRIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE LOUVRIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE LOUVRIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE LOUVRIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE LOUVRIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE LOUVRIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE LOUVRIER
Products information PHILIPPE LOUVRIER

BTW identificatienummer (tax): BE06077056884
Ondernemingsnummer: 6232788085
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PHILIPPE LOUVRIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE LOUVRIER
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE LOUVRIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE LOUVRIER
Addition kinds of activities for PHILIPPE LOUVRIER

249908. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
35420501. Beaders, metaal (machines) | Beaders, metal (machines)
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij PHILIPPE LOUVRIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE LOUVRIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE LOUVRIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE LOUVRIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE LOUVRIER in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE LOUVRIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE LOUVRIER. Laat een reactie achter voor PHILIPPE LOUVRIER. PHILIPPE LOUVRIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE LOUVRIER. Leave a respond for PHILIPPE LOUVRIER. PHILIPPE LOUVRIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE LOUVRIER op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE LOUVRIER
Location of PHILIPPE LOUVRIER on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE LOUVRIER

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE LOUVRIER PHILIPPE LOUVRIER: BOURDEAUX GINO M. | PUBLI AL D?COR | AXA-THERM | Carpentier Ets | PAUL PYCKE

Other related companies as PHILIPPE LOUVRIER: BOURDEAUX GINO M. | PUBLI AL D?COR | AXA-THERM | Carpentier Ets | PAUL PYCKE

PHILIPPE LOUVRIER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE LOUVRIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06077056884. Het bedrijf PHILIPPE LOUVRIER bevindt zich op het adres: RUE HENRI POCHEZ 149; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PHILIPPE LOUVRIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE LOUVRIER is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE LOUVRIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE LOUVRIER, openstaande posities, locatie van PHILIPPE LOUVRIER op de kaart.

PHILIPPE LOUVRIER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE LOUVRIER, company assigned to the tax number BE06077056884. The company PHILIPPE LOUVRIER is located at the address: RUE HENRI POCHEZ 149; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PHILIPPE LOUVRIER were not found.
The main activity of PHILIPPE LOUVRIER is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE LOUVRIER is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE LOUVRIER, open positions, location of PHILIPPE LOUVRIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE LOUVRIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE LOUVRIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE LOUVRIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE LOUVRIER, employees, financial statistics.