ANHYP

Contactgegevens ANHYP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANHYP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANHYP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAALVEST 2; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56510530 (+32-56510530) 56510530 (+32-56510530)

Fax (fax): +32 (14) 800-59-11 +32 (14) 800-59-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANHYP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANHYP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANHYP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANHYP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANHYP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANHYP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANHYP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANHYP
Products information ANHYP

BTW identificatienummer (tax): BE05346466064
Ondernemingsnummer: 8099365234
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ANHYP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANHYP
(Get full report from official database of BE for ANHYP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANHYP
Addition kinds of activities for ANHYP

359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
72120102. Retail agent, was- en droogreiniging | Retail agent, laundry and drycleaning

Werken bij ANHYP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANHYP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANHYP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANHYP. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van ANHYP in sociale netwerken
Look for responds of ANHYP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANHYP. Laat een reactie achter voor ANHYP. ANHYP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANHYP. Leave a respond for ANHYP. ANHYP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANHYP op de google maps. Adres en contacten ANHYP
Location of ANHYP on the google maps. Address and contacts of ANHYP

Andere gerelateerde bedrijven als come ANHYP ANHYP: BBL | HUIS DE SCHUTTER | EVIA | DI PRIMA ALDO | LOUIS WOUTERS

Other related companies as ANHYP: BBL | HUIS DE SCHUTTER | EVIA | DI PRIMA ALDO | LOUIS WOUTERS

ANHYP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANHYP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05346466064. Het bedrijf ANHYP bevindt zich op het adres: WAALVEST 2; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in ANHYP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANHYP is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANHYP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANHYP, openstaande posities, locatie van ANHYP op de kaart.

ANHYP is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANHYP, company assigned to the tax number BE05346466064. The company ANHYP is located at the address: WAALVEST 2; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in ANHYP were not found.
The main activity of ANHYP is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANHYP is not available. You also can look at reviews of ANHYP, open positions, location of ANHYP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANHYP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANHYP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANHYP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANHYP, employees, financial statistics.