PHILIP DHOORE

Contactgegevens PHILIP DHOORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIP DHOORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIP DHOORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 48BF1; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53773879 (+32-53773879) 53773879 (+32-53773879)

Fax (fax): +32 (87) 524-50-62 +32 (87) 524-50-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIP DHOORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIP DHOORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIP DHOORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIP DHOORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIP DHOORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIP DHOORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIP DHOORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIP DHOORE
Products information PHILIP DHOORE

BTW identificatienummer (tax): BE08548431396
Ondernemingsnummer: 1732238769
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PHILIP DHOORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIP DHOORE
(Get full report from official database of BE for PHILIP DHOORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIP DHOORE
Addition kinds of activities for PHILIP DHOORE

27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
31990303. Molenband voor textielfabrieken, leer | Mill strapping for textile mills, leather
33569902. Soldeer: draad, staaf, zuurkern, en rozine kern | Solder: wire, bar, acid core, and rosin core
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile

Werken bij PHILIP DHOORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIP DHOORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIP DHOORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIP DHOORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

Zoek naar antwoorden van PHILIP DHOORE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIP DHOORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIP DHOORE. Laat een reactie achter voor PHILIP DHOORE. PHILIP DHOORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIP DHOORE. Leave a respond for PHILIP DHOORE. PHILIP DHOORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIP DHOORE op de google maps. Adres en contacten PHILIP DHOORE
Location of PHILIP DHOORE on the google maps. Address and contacts of PHILIP DHOORE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIP DHOORE PHILIP DHOORE: LOUIS DELHAIZE | HERMANN HEINEN | BUBAO ST.FRANCISCUS | Auroraziekenhuis A V NV | CHRIS VANSANT

Other related companies as PHILIP DHOORE: LOUIS DELHAIZE | HERMANN HEINEN | BUBAO ST.FRANCISCUS | Auroraziekenhuis A V NV | CHRIS VANSANT

PHILIP DHOORE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIP DHOORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548431396. Het bedrijf PHILIP DHOORE bevindt zich op het adres: PARKLAAN 48BF1; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PHILIP DHOORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIP DHOORE is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIP DHOORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIP DHOORE, openstaande posities, locatie van PHILIP DHOORE op de kaart.

PHILIP DHOORE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIP DHOORE, company assigned to the tax number BE08548431396. The company PHILIP DHOORE is located at the address: PARKLAAN 48BF1; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PHILIP DHOORE were not found.
The main activity of PHILIP DHOORE is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIP DHOORE is not available. You also can look at reviews of PHILIP DHOORE, open positions, location of PHILIP DHOORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIP DHOORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIP DHOORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIP DHOORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIP DHOORE, employees, financial statistics.