PAUL MAHIEU

Contactgegevens PAUL MAHIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL MAHIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL MAHIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENAKKER 5; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56311625 (+32-56311625) 56311625 (+32-56311625)

Fax (fax): +32 (53) 261-73-92 +32 (53) 261-73-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL MAHIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL MAHIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL MAHIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL MAHIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL MAHIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL MAHIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL MAHIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL MAHIEU
Products information PAUL MAHIEU

BTW identificatienummer (tax): BE01343322753
Ondernemingsnummer: 1680328369
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PAUL MAHIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL MAHIEU
(Get full report from official database of BE for PAUL MAHIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL MAHIEU
Addition kinds of activities for PAUL MAHIEU

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
343302. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
35450309. Chucks: boor, draaibank of magnetisch (gereedschapstoebehoren) | Chucks: drill, lathe, or magnetic (machine tool accessories)
35460202. Zagen, draagbaar en handheld: power driven | Saws, portable and handheld: power driven
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec

Werken bij PAUL MAHIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL MAHIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL MAHIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL MAHIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van PAUL MAHIEU in sociale netwerken
Look for responds of PAUL MAHIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL MAHIEU. Laat een reactie achter voor PAUL MAHIEU. PAUL MAHIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL MAHIEU. Leave a respond for PAUL MAHIEU. PAUL MAHIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL MAHIEU op de google maps. Adres en contacten PAUL MAHIEU
Location of PAUL MAHIEU on the google maps. Address and contacts of PAUL MAHIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL MAHIEU PAUL MAHIEU: Denys G | RUSS.MARIT.REGIST.SHIPP. | HERV? BIOT | STUDIO 42 | Office Collection A B M

Other related companies as PAUL MAHIEU: Denys G | RUSS.MARIT.REGIST.SHIPP. | HERV? BIOT | STUDIO 42 | Office Collection A B M

PAUL MAHIEU is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL MAHIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343322753. Het bedrijf PAUL MAHIEU bevindt zich op het adres: STEENAKKER 5; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PAUL MAHIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL MAHIEU is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL MAHIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL MAHIEU, openstaande posities, locatie van PAUL MAHIEU op de kaart.

PAUL MAHIEU is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL MAHIEU, company assigned to the tax number BE01343322753. The company PAUL MAHIEU is located at the address: STEENAKKER 5; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PAUL MAHIEU were not found.
The main activity of PAUL MAHIEU is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL MAHIEU is not available. You also can look at reviews of PAUL MAHIEU, open positions, location of PAUL MAHIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL MAHIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL MAHIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL MAHIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL MAHIEU, employees, financial statistics.