PAUL LAMOTE

Contactgegevens PAUL LAMOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL LAMOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL LAMOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 60; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26879020 (+32-26879020) 26879020 (+32-26879020)

Fax (fax): +32 (68) 723-64-55 +32 (68) 723-64-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL LAMOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL LAMOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL LAMOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL LAMOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL LAMOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL LAMOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL LAMOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL LAMOTE
Products information PAUL LAMOTE

BTW identificatienummer (tax): BE07814270019
Ondernemingsnummer: 4433502197
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PAUL LAMOTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL LAMOTE
(Get full report from official database of BE for PAUL LAMOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL LAMOTE
Addition kinds of activities for PAUL LAMOTE

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
519301. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
07820100. Tuin diensten | Garden services
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
39140100. Zilverwerk | Silverware
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair
83220605. Outreach-programma | Outreach program

Werken bij PAUL LAMOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL LAMOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL LAMOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL LAMOTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van PAUL LAMOTE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL LAMOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL LAMOTE. Laat een reactie achter voor PAUL LAMOTE. PAUL LAMOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL LAMOTE. Leave a respond for PAUL LAMOTE. PAUL LAMOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL LAMOTE op de google maps. Adres en contacten PAUL LAMOTE
Location of PAUL LAMOTE on the google maps. Address and contacts of PAUL LAMOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL LAMOTE PAUL LAMOTE: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Helianthus | FA. VAN ELSLANDE | GEBART BELGIUM | Jacques ALLARD

Other related companies as PAUL LAMOTE: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Helianthus | FA. VAN ELSLANDE | GEBART BELGIUM | Jacques ALLARD

PAUL LAMOTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL LAMOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07814270019. Het bedrijf PAUL LAMOTE bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 60; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PAUL LAMOTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL LAMOTE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL LAMOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL LAMOTE, openstaande posities, locatie van PAUL LAMOTE op de kaart.

PAUL LAMOTE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL LAMOTE, company assigned to the tax number BE07814270019. The company PAUL LAMOTE is located at the address: KASTEELSTRAAT 60; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PAUL LAMOTE were not found.
The main activity of PAUL LAMOTE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL LAMOTE is not available. You also can look at reviews of PAUL LAMOTE, open positions, location of PAUL LAMOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL LAMOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL LAMOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL LAMOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL LAMOTE, employees, financial statistics.