PATRICK GOVAERT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PATRICK GOVAERT
Private companiesMotion Pictures • PATRICK GOVAERT

Contactgegevens PATRICK GOVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK GOVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK GOVAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERHOUTSTRAAT 96; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92590660 (+32-92590660) 92590660 (+32-92590660)

Fax (fax): +32 (2) 386-49-71 +32 (2) 386-49-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK GOVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK GOVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK GOVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK GOVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK GOVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK GOVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK GOVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK GOVAERT
Products information PATRICK GOVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE09027435302
Ondernemingsnummer: 3986633300
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PATRICK GOVAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK GOVAERT
(Get full report from official database of BE for PATRICK GOVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK GOVAERT
Addition kinds of activities for PATRICK GOVAERT

801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
33999904. Stalen ballen | Steel balls
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
41110100. Busvervoer | Bus transportation
59440000. Sieradenwinkels | Jewelry stores
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant

Werken bij PATRICK GOVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK GOVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK GOVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK GOVAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van PATRICK GOVAERT in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK GOVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK GOVAERT. Laat een reactie achter voor PATRICK GOVAERT. PATRICK GOVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK GOVAERT. Leave a respond for PATRICK GOVAERT. PATRICK GOVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK GOVAERT op de google maps. Adres en contacten PATRICK GOVAERT
Location of PATRICK GOVAERT on the google maps. Address and contacts of PATRICK GOVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK GOVAERT PATRICK GOVAERT: FLCOULEMBIER & CIE BVBA | THUDIMMO | Prieeltje ('t) | Copy Plan | Info Edities - Group Plus

Other related companies as PATRICK GOVAERT: FLCOULEMBIER & CIE BVBA | THUDIMMO | Prieeltje ('t) | Copy Plan | Info Edities - Group Plus

PATRICK GOVAERT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK GOVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09027435302. Het bedrijf PATRICK GOVAERT bevindt zich op het adres: MEERHOUTSTRAAT 96; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PATRICK GOVAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK GOVAERT is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK GOVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK GOVAERT, openstaande posities, locatie van PATRICK GOVAERT op de kaart.

PATRICK GOVAERT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK GOVAERT, company assigned to the tax number BE09027435302. The company PATRICK GOVAERT is located at the address: MEERHOUTSTRAAT 96; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PATRICK GOVAERT were not found.
The main activity of PATRICK GOVAERT is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK GOVAERT is not available. You also can look at reviews of PATRICK GOVAERT, open positions, location of PATRICK GOVAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK GOVAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK GOVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK GOVAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK GOVAERT, employees, financial statistics.